ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Σφακιανάκης -Τάντης πάλι μαζί στην ΑΕ Λευκίμμης για πρωταθλητισμό, όπως δηλώνει στο www.argyrades.grΤο δίδυμο Γιάννη Σφακιανάκη  Φίλιππου Τάντη, εδώ και ενάμισι χρόνο, στη Λευκίμμης αποδείχτηκε απολύτως πετυχημένο. Πέρυσι όχι μόνο συνέβαλαν καθοριστικά στην πολυπόθητη άνοδο στη Γ΄Εθνική κατακτώντας το πρωτάθλημα, αλλά πέτυχαν και το ντάμπλ.  

Φέτος η διοίκηση της ΑΕΛ δεν μπορούσε παρά να ακολουθήσει την πετυχημένη συνταγή. Έτσι επίσημα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με Σφακιανάκη –Τάντη με υψηλούς στόχους να πρωταγωνιστήσουν στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, όπου από φέτος θα υποβιβάζονται 6 και κατά περίπτωση 7 ομάδες

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΕΛ έχει ως εξής:

Οι αρχιτέκτονες του ιστορικού φετινού νταμπλ για την ομάδα μας: Ο προπονητής Γιάννης Σφακιανάκης και ο γυμναστής Φίλιππος Τάντης θα είναι μαζί μας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, με ξεκάθαρο στόχο να οδηγήσουν την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ και φέτος στην κορυφή.
ΤΟ Δ.Σ. της ομάδος μας τους εύχεται υγεία και επιτυχίες.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Οι δηλώσεις Γ. Σφακιανάκη στο  www.argyrades.gr


«Επιβεβαιώθηκε  ανάμεσα σε μας και τη Διοίκηση η καλή εικόνα που είχε κάθε πλευρά για την άλλη με βάση την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε εδώ και ενάμισι χρόνο. Συζητήσαμε και συμφωνήσαμε βάζοντας υψηλούς στόχους και συνεχίζοντας να θέτουμε υγιείς βάσεις για την ΑΕΛ. Στόχος είναι ο πρωταθλητισμός και να διαμορφώσουμε τις συνθήκες για να παραμείνι η ΑΕΛ για πολλά χρόνια στη Γ΄ Εθνική. Η ομάδα χρειάζεται σημαντική ενίσχυση σε όλες τις γραμμές και η Διοίκηση υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα ανάλογα με τις δυνατότητές της. Θέλουμε η ομάδα όχι μόνο να εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή στην κατηγορία, αλλά να φτάσει ψηλά με στόχο να μονιμοποιηθεί και να νη γίνει ασανσέρ. Με τη βοήθεια του κόσμου μας θα τα καταφέρουμε. Ευχαριστώ πολύ τη Διοίκηση για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη».