ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η Μυρτιώτισσα στην Κέρκυρα και άλλες 19 παραλίες στην Ελλάδα για γυμνισμό


Η λίστα με τις 20 καλύτερες παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα !

Η Ελλάδα, η Γαλλία και η Κροατία βρίσκονται στις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των γυμνιστών με τις οργανωμένες παραλίες και τα ειδικά ξενοδοχεία σταδιακά να αυξάνονται.
Οι γυμνιστές πιστεύουν ότι η θέα του γυμνού κορμιού δεν έλκει τους άλλους σεξουαλικά αλλά πρόκειται για μία φυσική κατάσταση.
Και τώρα μερικές info για το background του γυμνισμού:
  • Η πρώτη οργανωμένη λέσχη γυμνιστών ιδρύθηκε το 1903 κοντά στο Αμβούργο.
  • Μετά το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, το κίνημά του εξαπλώθηκε σε όλη την Ευρώπη και κατά τη δεκαετία του 1920 γνώρισε ιδιαίτερη άνθιση κυρίως στη Γερμανία.
  • Όταν, όμως ο Χίτλερ πήρε την εξουσία, το κίνημα τέθηκε υπό διωγμό.
  • Μερικά χρόνια αργότερα, ο γυμνισμός εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ με ιδιωτικές λέσχες και κατασκηνώσεις.
  • Εκεί το 1930, ιδρύθηκε η πρώτη αποικία γυμνιστών και καθιερώθηκε την αμέσως επόμενη δεκαετία.
  • Μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου πήρε διαστάσεις κοινωνικού κινήματος. Οι νέοι, συγκεκριμένα, θεώρησαν τον γυμνισμό ως μια εκδήλωση κατά της κοινωνικής τάξης και γι’ αυτό τον ενίσχυσαν.
  • Μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η Ελλάδα άρχισε να προσελκύει γυμνιστές τουρίστες που ακόμη και σήμερα αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα στο να κολυμπήσουν, όπως θέλουν: απόλυτα ελεύθεροι δηλαδή.
1. Η παραλία Μικρή Μπανάνα στη Σκιάθο:
Είναι ίσως η πιο φημισμένη παραλία γυμνιστών στην Ελλάδα.

2. Η παραλία Φαληράκι στη Ρόδο: 
Μετά από τρία χιλιόμετρα από τη νότια άκρης της πλαζ στο Φαληράκι φτάνει κανείς στην παραλία των γυμνιστών. Η ένδειξη Nudst Beach – FKK βρίσκεται μετά το ξενοδοχείο Muses που θα βρεις εκεί θα σε κατατοπίσει.

3. Οι παραλίες Κέδρος και Λιβάδι στη Δονούσα:
H Δονούσα, ως γνωστόν, αποτελεί τον «παράδεισο» της ελεύθερης κατασκήνωσης. Η παραλία του Κέδρου βρίσκεται σε απόσταση 1χλμ από τον Σταυρό.
4. Η Κόκκινη Άμμος κοντά στα Μάταλα στην Κρήτη:

5. Η παραλία Γύψοι Αφιάρτη στην Κάρπαθο:
Είναι προσβάσιμη με τα πόδια και είναι άκρως ερημική και ήσυχη, σε μια τοποθεσία που περιβάλλεται από βουνά.

6. Η παραλία Βελανιό στη Σκόπελο:
Είναι μία από τις ομορφότερες παραλίες της Σκοπέλου λόγω των γαλαζοπράσινων νερών της σε συνδυασμό με τα πολλά δέντρα που την περιβάλλουν.

7. Η παραλία Super Paradise στη Μύκονο:
Βρίσκεται στη νότια πλευρά του νησιού, συνορεύει με τις παραλίες Paradise, Πλατύς Γιαλός και άλλες και συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη κοσμοσυρροή απ’ όλες.

8. Η παραλία Χιλιαδού στην Εύβοια: Οι γυμνιστές προτιμούν το βόρειο άκρο της, ενώ οι πιο αθλητικοί τύποι προτιμούν την αναρρίχηση στα βράχια γύρω της. Στο παρελθόν, η Χιλιαδού υπήρξε βάση πειρατών. Στην εποχή μας έχουν αντικατασταθεί από ελεύθερους κατασκηνωτές και γυμνιστές.

9. Η παραλία Μυρτιώτισσα στην Κέρκυρα:
Η παραλία χωρίζεται σε τρία μέρη από μικρούς βράχους. Το κύριο (κεντρικό) μέρος κατοικείται από κολυμβητές με μαγιό, ενώ δεξιά και αριστερά έχουν την τιμητική τους οι γυμνιστές μόνο.

10. Η παραλία του κάμπινγκ στην Αντίπαρο:
Φτάνοντας στο λιμάνι και σε απόσταση μόλις δέκα λεπτών με τα πόδια συναντάς το κάμπινγκ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου