ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

1η συνάντηση στον Κρόνο με φαγητό και ποτό Φωτορεποπρτάζ ΑΒΚ


1η …οικογενειακή συνάντηση της σεζόν στον Κρόνο με φαγητό και ποτό
στο COSY και στο BLUE SEA αντίστοιχα σε πολύ καλό κλίμα και με αισιοδοξία! Σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές παρόντες με 2 – 3 απολύτως δικαιολογημένες εξαιρέσεις, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μεσούσης της τουριστικής περιόδου. 

Η Διοίκηση του Κρόνου με επικεφαλής τον πρόεδρο Γ. Καραϊσαρλή δίνει το δικό της στίγμα: κρατώντας τον κορμό των περσινών παικτών θέλει να διατηρήσει την ομοιογένεια και τη συνοχή στην ομάδα.


Όπως έδειξε και η χθεσινή εκδήλωση οι παίκτες το ευχαριστήθηκαν, διασκέδασαν, αστειεύτηκαν και πέρα από την αισιοδοξία, έδειξαν να έχουν συνειδητοποιήσει  ότι η χρονιά δε θα είναι καθόλου εύκολη, γιατί θα απαιτηθεί κόπος και προσπάθεια για να πετύχουν τους υψηλούς στόχους της ομάδας. 

Είναι δεδομένο ότι το πρωτάθλημα της Α1 θα είναι ανταγωνιστικό. Εξάλλου τα φαβορί δε φαίνονται στα λόγια και τις δηλώσεις, αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο που είναι ο καθρέφτης της αξίας παικτών και ομάδων, όσο και αν πολλές φορές είναι παραμορφωτικός εξαιτίας παρεμβάσεων του παρασκηνίου.Στον Κρόνο αναμένονται ακόμα ορισμένες, αλλά σημαντικές κινήσεις, για να ολοκληρωθεί το παζλ για ένα ρόστερ που θα εγγυηθεί τη επίτευξη των στόχων. Έτσι τις επόμενες μέρες αναμένονται ανακοινώσεις, ενώ θα δρομολογηθούν και πολύ σημαντικά εξωαγωνιστικά θέματα ζωτικής σημασίας για το παρόν και το μέλλον του Κρόνου. Η Διοίκηση Καραϊσαρλή έχει αποδείξει ότι μπορεί να βάζει στόχους, να έχει όραμα για την ομάδα και να τα υλοποιεί σταθερά και μεθοδικά.