ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

20η Διεθνής Συνάντηση Χορευτικών συγκροτημάτων Σινιές, 21-22 Ιουλίου


20η Διεθνής Συνάντηση Χορευτικών συγκροτημάτων Σινιές, 21-22 Ιουλίου

Ο Μορφωτικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Σινιών πιστός και φέτος στο ραντεβού με την παράδοση διοργανώνει την 20η Διεθνή Συνάντηση Χορευτικών Συγκροτημάτων ΄΄ ΣΙΝΙΕΣ 2017 ΄΄, την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 στο Περιστύλιο των Ανακτόρων Γεωργίου και Μιχαήλ και το Σάββατο 22 Ιουλίου 2017 στην Ελαιουργεία Σινιών η ώρα έναρξης και των δυο ημερών είναι στις 21:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η φετινή εκδήλωση έχει επετειακό χαρακτήρα λόγω των 20 ετών συνεχούς τέλεσης της.   Στην φετινή εκδήλωση συμμετέχουν : 1.Φιλαρμονική Εταιρεία Μάντζαρος (Σύνολο Κρουστών ) 2. Folklorico Paraguay Rekove Group (Παραγουάη) 3.Taipei Grass Mountain Folk Orchestra (Ταιβάν) 4. Πολιτιστικός - Μορφωτικός Σύλλογος Καλοχωρίου 5. Αθλητικός Σύλλογος Κωφών Βορείου Ελλάδος 6. Τμήμα Παραδοσιακών Χορών Αθλητικού Συλλόγου Ηρακλής 7. Πολιτιστικός Σύλλογος Κασσιώπης 8. Μορφωτικός - Πολιτιστικός Σύλλογος Σινιών 9. Χορωδία Μορφωτικού - πολιτιστικού Συλλόγου Σινιών '' Ο Απόλλων ''

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων  έχει ως εξής :

Πέμπτη 20/07 στον Αγιο Στέφανο Σινιών η χορωδία του Συλλόγου θα ανοίξει εορταστικά το Φεστιβάλ , επίσης θα πραγματοποιηθεί μικρή παρέλαση των ξένων χορευτικών.

Παρασκευή 21/07 – εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο της Πόλης και συνάντηση με τον Δήμαρχο από τις αποστολές των συγκροτημάτων για ανταλλαγή δώρων και καλωσόρισμα των καλεσμένων στην πόλη μας  , θα ακολουθήσει παρέλαση των συγκροτημάτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης με κατάληξη στο περιστύλιο των ανακτόρων για την έναρξη του Φεστιβάλ.

Σάββατο 22/07 – 2 ημέρα  της συνάντησης στην Ελαιουργεία Σινιών.

Η εκδήλωση αυτή του Συλλόγου τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCOΤεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος και έχει την στήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων , του Δήμου Κέρκυρας , του Επιμελητηρίου Κέρκυρας , την Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας, τον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας.