ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ανενεργοί το 30% των κρουνών πυρόσβεσης στην Κέρκυρα


Κέρκυρα: Ανενεργοί 30% των κρουνών πυρόσβεσης
 
 
Σειρά συναντήσεων με τους άνδρες και γυναίκες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής είχε χθες κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Θόδωρο Γουλή, μέλος της τομεακής επιτροπής Δυτικής Ελλάδας και τη συμμετοχή του Μιχάλη Μιχαήλ, Ανθυποπυραγού ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος.

Σύμφωνα με τον κο Θόδωρο Γουλή, κατά τη συνάντηση, οι αστυνομικοί έθεσαν τα θέματα του ειδικού μισθολογίου, το οποίο θα μειώσει τις αποδοχές τους περισσότερο και διαμαρτυρήθηκαν για το φόρτο εργασίας που έχει επιβληθεί στην αστυνομία με νέα καθήκοντα γραφειοκρατικού χαρακτήρα που εμποδίζουν την ενασχόληση με το κύριο αντικείμενο της, την πάταξη της παραβατικότητας. Επίσης έθεσαν το θέμα της συρρίκνωσης των αστυνομικών τμημάτων γεγονός που δυσκολεύει την εργασία τους.
Από την πλευρά τους οι πυροσβέστες κατήγγειλαν ότι το 30% των κρουνών πυρόσβεσης είναι σπασμένοι είτε σφραγισμένοι . Οι πυροσβέστες τόνισαν ότι το σχέδιο που έχει εκπονήσει η πυροσβεστική για την παλιά πόλη κόστους 170.000 ευρώ περίπου, δεν έχει υλοποιηθεί ούτε από τη σημερινή ούτε από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

ΠΗΓΗ: ert.gr, Μαρία Παγκράτη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου