ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Θιναλιακός: «Βόμβα» με τον 37χρονο Φονσέκα!


Θιναλιακός: «Βόμβα» με τον 37χρονο Φονσέκα!

Η Διοίκηση του Θιναλιακού έχει ως στόχο την ενίσχυση της ομάδας, ώστε τη νέα σεζόν να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α1. Έτσι μετά τη μεταγραφή του Βιτουλαδίτη, ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον 37χρονο Βραζιλιάνο Κατέ Φονσέκα με θητεία σε Β' και Γ' εθνική που είναι και η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του Θιναλιακού.  
Την τελευταία σεζόν έπαιξε στην Επισκοπή,πέτυχε 25 γκολ και στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ρεθύμνου. Έχει παίξει σε Εθνικό Αστέρα, Άγιο Δημήτριο, Ολυμπικό Β., Καλαμάτα, Κόρινθο, Φωκικό κ.α.

Η επίσημη ανακοίνωση του Θιναλιακού:

Ο ΑΣ Θιναλιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Cate Fonseca, στην μεγαλύτερη ως τώρα προσθήκη στην ιστορία της ομάδας μας.
Συνεχίζουμε...Και Βιτουλαδίτη!

Η πρώτη μεταγραφική κίνηση του Θιναλιακού ήταν η απόκτηση του 35χρονου στόπερ Α. Βιτουλαδίτη  που την περασμένη σεζόν έπαιξε στην ΑΕ Λευκίμμης, αλλά έχει παίξει ακόμα και στη superligae  με τη φανέλα του ΑΟ Κέρκυρα και, εκτός των άλλων, το 2008 στον Κρόνο Δ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση

Ο ΑΣ Θιναλιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή, Αλέξη Βιτουλαδίτη.
Ο Αλέξης, περυσινός πρωταθλητής με την ΑΕ Λευκίμμης, έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, με τις φανέλες του ΑΟ Κέρκυρα, του ΑΟ Κασσιώπης και του Ολύμπου!

Αυτή είναι μόνο η αρχή! Ερχόμαστε