ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η επιστροφή του Άγγελου Ασπιώτη στον Κρόνο!Η επιστροφή του Άγγελου Ασπιώτη στον Κρόνο!

Ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ΚΡΟΝΟΥ, ο Αργυραδίτης Άγγελος Ασπιώτης που μετακόμισε φέτος στον ΑΣΤΕΡΑ Μωραϊτίκων επιστρέφει στην ομάδα της καρδιά του, όπως δηλώνει ο ίδιος. Πολλά εξαρτώνται από τον ίδιο και την ωριμότητα που πρέπει να δείξει. Γιατί τα προσόντα του και το ταλέντο του είναι αναμφισβήτητα.
Σε ηλικία 17 χρονών, αν και δεν είναι καθαρόαιμος επιθετικός, με τη φανέλα του Αστέρα Μωραϊτίκων πέτυχε 14 γκολ και αναδείχτηκε δεύτερος σκόρερ με 14 γκολ.  Κλήθηκε στη Μικτή Κέρκυρας με πολύ καλή παρουσία και ήταν στην προεπιλογή του ΑΟ Κέρκυρα Κ17, αλλά προτίμησε να μη συμμετέχει.
Η επίσημη ανακοίνωση:
«Το ΔΣ του Κρόνου ανακοινώνει την επιστροφή του Άγγελου Ασπιώτη. Ο Άγγελος, αν και νεαρός έχει όλα τα προσόντα να προσφέρει στην ομάδα. Του ευχόμαστε  υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο».
Δηλώσεις Άγγελου Ασπιώτη στο www.argyrades.gr

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρεέφω στην ομάδα του χωριού μου, την ομάδα της καρδιάς μου. Θέλω να παίξω και να αποδείξω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και το χωριό. Φέτος μπορούμε να τα πάρουμε όλα. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες, πολύ καλή Διοίκηση και εξαιρετικό πρόεδρο, Ο κόσμος μας είναι φανταστικός. Άρα υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις αυτή η χρονιά να είναι η χρονιά του Κρόνου».