ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αυτός είναι ο σκύλος που σκότωσε το γίδι της Αχαράβης. Πάνδημη η απαίτηση για παραδειγματική τιμωρία του δράστηΣτην φωτογραφία, βλέπεται το σκύλο που σκότωσε ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με τις καταγγελίες των κάτοικων της περιοχής.

Πρόκειται για ένα ήρεμο αδέσποτο, που είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις τόσο με τους κάτοικους, όσο και με επισκέπτες της περιοχής. Δεν είχε δείξει πότε επιθετικότητα και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους. Και όμως, σε αυτό το άκακο πλάσμα, βρέθηκε να βγάλει την απανθρωπιά του ο δράστης.

Θυμηθείτε την είδηση:

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, βρέθηκαν κάτοικοι και επισκέπτες της Αχαράβης, όταν αντίκρισαν ένα νεκρό σκύλο, από τραύμα που του προκάλεσε στο κεφάλι, πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με όσα καταγγείλουν κάτοικοι σε φιλοζωική οργάνωση, ο άτυχος σκύλος πυροβολήθηκε στο κεφάλι τα ξημερώματα της Παρασκευής από κάτοικο της περιοχής, στον κεντρικό δρόμο της Αχαράβης, μπροστά από γνωστό super market.

Μάλιστα σύμφωνα πάντα με τις ίδιες καταγγελίες, ο δράστης παραδέχτηκε την πράξη του και μάλιστα την δικαιολόγησε, αναφέροντας πως ο άτυχος σκύλος, του είχε σκοτώσει ζώα που εκτρέφει σε φάρμα ιδιοκτησίας του.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί το αστυνομικό τμήμα Καρουσάδων και με ενδιαφέρον αναμένουμε τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν οι διωκτικές αρχές, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η “δολοφονία” αδέσποτου ζώου σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, τιμωρείται με φυλάκιση και πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Τέλος θα πρέπει να αναφερθεί, πως ανά διαστήματα στην βόρεια Κέρκυρα, και ειδικότερα στις ΔΕ Θιναλίου και Εσπερίων, εμφανίζονται περιστατικά με νεκρούς σκύλους από φόλες, ενώ έκπληξη προκαλεί το γεγονός της μη παραπομπής στην δικαιοσύνης, καμιάς από τις παραπάνω περιπτώσεις.

Ελπίζουμε το τελευταίο περιστατικό να κινητοποιήσει τις διωκτικές αρχές και να επιβληθεί στον δράστη ότι ορίζει ο νόμος, για να δοθεί επιτελούς ένα τέλος στα περιστατικά αυτά που προσβάλουν τον πολιτισμό του νησιού που τόσο πολύ πρεσβεύουμε...

ΠΗΓΗ:/altercorfu.com