ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Στην Κέρκυρα συνεδριάζει η ΠΕΔΙΝ για απολογισμό και εφαρμογή διπλογραφικού


Στην Κέρκυρα συνεδριάζει η ΠΕΔΙΝ για απολογισμό και εφαρμογή διπλογραφικού

Στην έδρα της Περιφέρειας, στην Κέρκυρα, θα γίνει η επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔΙΝ η οποία έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 11 Ιουλίου.

Η συνεδρίαση θα γίνει στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων και θα ξεκινήσει στις 7.30 το απόγευμα.  Εννέα είναι τα προγραμματισμένα θέματα στην ημερήσια διάταξη και ανάμεσά τους η ενημέρωση για θέματα της αυτοδιοίκησης η οποία γίνεται από τον Πρόεδρο και Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέκο Παρίση.

Μεταξύ άλλων θα εγκριθεί η έκθεση του Εποπτικού Συμβουλίου για την εφαρμογή του διπλογραφικού συστήματος, θα εγκριθεί ο ισολογισμός έναρξης και οι ισολογισμοί των ετών 2014 και 2015.  Ακολούθως θα εγκριθεί η έκθεση του Εποπτικού Συμβουλίου για την οικονομική διαχείριση και τον απολογισμό της περασμένης χρονιάς.

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει ενημέρωση για συμμετοχή της ΠΕΔΙΝ στο εταιρικό σχήμα υποβολής πρότασης για το πρόγραμμα HORIZON  2020.

Η ΠΕΔΙΝ τους τελευταίους μήνες συνεδριάζει στην έδρα της Περιφέρειας ενώ συνεδρίαση στη Ζάκυνθο έχει να γίνει πάνω από 15 μήνες.

ΠΗΓΗ: ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ, ermisnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου