ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Στις αρχές της εβδομάδας στην Ελλάδα ο Νούνες


Στις αρχές της εβδομάδας στην Ελλάδα ο Νούνες

Έτοιμος να βρεθεί στην Ελλάδα ώστε να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Κέρκυρα, είναι ο Φάμπιο Νούνες, που αναμένεται στη χώρα μας (ή κατευθείαν στη Βουλγαρία) μέχρι την Τρίτη.

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φάμπιο Νούνες, την οποία αποκάλυψε το gazzetta.gr, στην Κέρκυρα. Ο Πορτογάλος εξτρέμ, την Παρασκευή κατάφερε να πάρει την ελευθέρας του από την Μπελενένσες και πλέον αναμένεται στη χώρα μας για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

Τις προηγούμενες μέρες, υπήρξαν δηλώσεις του ποδοσφαιριστή σε πορτογαλικά Μέσα πως δεν έχει συμφωνήσει με τους «Φαίακες», ωστόσο αυτές έγιναν ώστε ο ίδιος να πάρει την ελευθέρας του κάτι που τελικά έγινε. Έτσι, ο Νούνες θα βρεθεί στην Ελλάδα ή στην Βουλγαρία μέχρι την Τρίτη.

Αν αποφασιστεί ο ποδοσφαιριστής να βρεθεί κατευθείαν στο Τέτεβεν, τότε αυτό πιθανότατα θα γίνει την Δευτέρα. Αν τελικά όμως περάσει πρώτα από την χώρα μας για τα εργομετρικά και τις εξετάσεις (το πιθανότερο), τότε θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη και από εκεί θα μεταβεί στην Βουλγαρία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της νέας του ομάδας.

ΠΗΓΗ:gazzetta.gr