ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο Κυριάκος Λυμπόπουλος επιστρέφει … σπίτι του!


Ο Κυριάκος Λυμπόπουλος επιστρέφει … σπίτι του!

Σημαντική και σε αγωνιστικό και σε συμβολικό επίπεδο η μεταγραφή του Κυριάκου Λυμπόπουλου που ξεχωρίζει για την ποδοσφαιρική του αξία και για το ήθος, που ανακοίνωσε ο Κρόνος. Ουσιαστικά πρόκειται για επιστροφή στο … σπίτι του, όπως την χαρακτήρισε και ο ίδιος!

Ο Κυριάκος αγωνίστηκε για τέσσερις περιόδους στον Κρόνο, από το 2010 έως το 2014, στα πέτρινα χρόνια του Κρόνου και πρόσφερε πολλά, ιδιαίτερα στην κατάκτηση του τίτλου στην Α΄ΕΠΣΚ,  και αυτό οι Αργυραδίτες δεν το ξεχνάνε!

Γεννημένος στην ωραία και αθλητομάνα Αλεξανδρούπολη – ξάδελφος με τον Γιώργο Κυριζάκη – ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τις Ακαδημίες της ΠΑΕ Θράκης. Έπαιξε στον ιστορικό Εθνικό Αλεξανδρούπολης και πέρασε από Καππαδοκία και Ποντιακό στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου.

Στην Κέρκυρα έρχεται υπηρετώντας στην Αστυνομία και η πρώτη ομάδα, ο Κρόνος. Μετά από 4 χρόνια στον ΑΟ Κάβος για δυο και άλλα δυο στην Αναγέννηση.
Ποδοσφαιριστής με ιδιαίτερα προσόντα ως κεντρικό αμυντικός και εξαιρετικό στο ψηλό παιχνίδι με εκτελεστικές ικανότητες. Στα 28 του χρόνια μπορεί να προσφέρει πολλά στον Κρόνο των υψηλών στόχων.

Η επίσημη ανακοίνωση του Κρόνου:

Το ΔΣ του Κρόνου ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Κυριάκο Λυμπόπουλο. Ο Κυριάκος επιστρέφει στην ομάδα μας, αφού για τέσσερα χρόνια, από το 2010 έως το 2014 είχε μεγάλη προσφορά στις επιτυχίες της.  Του ευχόμαστε  υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.
Αργυράδες 21 Ιουλίου 2017
Για το ΔΣ
Ο  Πρόεδρος
Γιάννης Καραϊσαρλής

Δηλώσεις Κυριάκου Λυμπόπουλου στο www.argyrades.gr

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο … σπίτι μου. Στον Κρόνο, την ομάδα που αγαπώ, την πονάω και θέλω να τη βλέπω πάντα ψηλά. Είμαι ευγνώμων και ευχαριστώ τον πρόεδρο Γ. Καραϊσαρλή για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Εύχομαι να είμαι γερός για να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δικαιώσω τον ίδιο για την επιλογή του και να βάλω ένα λιθαράκι για την υλοποίηση των στόχων.

Πιστεύω ότι η ομάδα είναι πιο ποιοτική και ανταγωνιστική σε σύγκριση με πέρυσι, αφού δίπλα σε τόσους καταξιωμένους παίκτες προστέθηκαν ο Δ. Κοιλιάρας, εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστής, ο Παπαστεργίου που φέτος θα είναι από την αρχή, ο Κυριζάκη, αλλά και άλλοι που ανεβάζουν το επίπεδο. Όμως για να φτάσουμε στον υψηλότερο στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος χρειάζεται πολλή δουλειά, σύνεση και υπομονή. Τίποτα δεν είναι εύκολο!»