ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Κυρ ι – (ος): Ευχαριστώ την Αναγέννηση – Εύχομαι κάθε επιτυχία


Κυρ ι – (ος): Ευχαριστώ την Αναγέννηση – Εύχομαι κάθε επιτυχία
Ο Κυρι – γκολ, εκτός από τις αναμφισβήτητες ποδοσφαιρικές αρετές του που τις έδειξε και με το παραπάνω την περσινή σεζόν φορώντας τη φανέλα της Αναγέννησης με την οποία αναδείχτηκε και δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α1, είναι και πολύ καλός χαρακτήρας. Παίρνοντας τη Δευτέρα το βράδυ το δελτίο του από  το Περιβόλι και υπογράφοντας στον Κρόνο δεν ξέχασε την προηγούμενη ομάδα του.
Εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση βάζοντας και ένα ιδανικό τέλος στην όποια παρεξήγηση δημιουργήθηκε με τη μεταγραφή του. Και δείχνει πανέτοιμος και ανυπόμονος να ξεκινήσει τη νέα σεζόν με τον Κρόνο.  
Η ανακοίνωση του Γιώργου Κυριζάκη:

Με τη σειρά μου και εγώ, ήρθε η ώρα να ευχαριστήσω την ομάδα-οικογένεια της Αναγέννησης Περιβολίου και τη διοίκηση του Γιώργου Νάου και του Βασίλη Κουλούρη για αυτά που έζησα κι αυτά που προσέφεραν αυτούς τους 9 μήνες. Εύχομαι ότι καλύτερο στο σύλλογο αυτόν, που οι άνθρωποι του δουλεύουν με μεράκι γι' αυτό που αγαπούν. Το μεγαλύτερο, όμως, ευχαριστώ θέλω να το πω στην πραγματική μου οικογένεια. Στους συμπαίκτες μου, ειδικά σε 3-4 άτομα που ξέρουν ποιοι είναι και δεν χρειάζεται ν' αναφερθώ ονομαστικά! Εύχομαι ολόψυχα, κάθε επιτυχία στην ομάδα τη νέα χρονιά και το μόνο που έχω να πω είναι εις το επανιδείν!