ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Βροχή συλλήψεων σε Ζάκυνθο και Κέρκυρα για μπαλόνια με αέριο γέλιου!

Ιόνιο: Βροχή συλλήψεων σε Ζάκυνθο και Κέρκυρα για μπαλόνια με αέριο γέλιου!

Ιόνιο: Βροχή συλλήψεων σε Ζάκυνθο και Κέρκυρα για μπαλόνια με αέριο γέλιου!Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 17 συλλήψεις στα δύο νησιά. Επικίνδυνη ''μόδα'' τα μπαλόνια με αέριο γέλιου...
Συνελήφθησαν κατά το χρονικό διάστημα 01.06.2017 έως και 16.07.2017, 17 συνολικά άτομα για παράνομη πώληση συσκευασιών (αμπούλες, μπαλόνια και άλλα), με αέριο γέλιου. Συγκεκριμένα οι συλλήψεις αφορούσαν: στη Ζάκυνθο, 9 άτομα, σε αντίστοιχες υποθέσεις, από τους οποίους 5 Έλληνες και 4 αλλοδαποί, κατά περίπτωση ιδιοκτήτες, υπεύθυνοι λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς και πλανόδιοι μικροπωλητές, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6.541 αμπούλες.

Στην Κέρκυρα, 8 άτομα σε αντίστοιχες υποθέσεις, από τους οποίους 6 Έλληνες και 2 αλλοδαποί, ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.089 αμπούλες.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου και το Αστυνομικό Τμήμα Λευκιμμαίων, που πραγματοποίησαν τις προανακρίσεις, δικογραφίες, κατά περίπτωση, για παραβάσεις που αφορούν τη νομοθεσία για το παραεμπόριο και τη νοθεία τροφίμων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αντίστοιχες Εισαγγελικές Αρχές.

ΠΗΓΗ: newsit.gr