ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Το συγκλονιστικό ευχαριστώ των γονιών της Ευγενίας προς όλους! - ΣυμπληρωμένοΤο συγκλονιστικό ευχαριστώ των γονιών της Ευγενίας προς όλους!

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της 6χρονης Ευγενίας από το Περιβόλι και ώρα με την ώρα κερδίζει τη μάχη ζωής που δίνει με τη βοήθεια και τις ευχές όλων. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να την αποσυνδέσουν από τα διάφορα μηχανήματα και να προσπαθήσουν να την ξυπνήσουν.

Εκ παραδρομής δεν συμπεριελήφθησαν στο συγκλονιστικό ευχαριστώ των γονιών της Ευγενίας, Πλάτωνα και  Σπυριδούλας οι γιατροί του ΚΥ Λευκίμμης, αστυνομικοί, των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ και Ο.Π.Κ.Ε. καθώς και του Κέντρου Επιχειρήσεων (100) και τους διασώστες του Ε.Κ.Α.Β.

Παραθέτουμε ολοκληρωμένο το «ευχαριστήριο»:
 «Δε θέλουμε κανένας να κλαίει. Δε θέλουμε κλάμα για το παιδί μας. Μια ευχή μόνο από όλους, να γίνει θετική ενέργεια για το παιδί μας. Δε βρίσουμε  λόγια να πούμε για τη συμπαράσταση όλου του κόσμου. Ευχαριστούμε τους αστυνομικούς των ΑΤ Λευκίμμης, Αχιλλείων, Κέρκυρας, των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ και Ο.Π.Κ.Ε. καθώς και του Κέντρου Επιχειρήσεων (100), τους οδηγούς και τους διασώστες του ΕΚΑΒ στην Κέρκυρα και στην Αθήνα, τους πιλότους του C 130 για την έγκαιρη διακομιδή της Ευγενίας μας, τους γιατρούς, το νοσηλευτικό και όλο το προσωπικό του ΚΥ Λευκίμμης, του Νοσοκομείου της Κέρκυρας και του «Αγία Σοφία. Ευχαριστούμε όλους, όσοι βοήθησαν σε αυτή τη μάχη ζωής που δίνει το παιδί μας. Γνωστούς και αγνώστους για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση και ζητούμε συγνώμη, αν πάνω στον πόνο μας, έχουμε ξεχάσει κάποιον. Προσευχόμαστε και ελπίζουμε ότι το παιδί μας θα γίνει καλά! »