ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αναγέννηση: Aνακοίνωσε Γ. Τάσση, αποδέσμευσε Κ. Λυμπόπουλο


Αναγέννηση: Aνακοίνωσε Γ. Τάσση, αποδέσμευσε Κ. Λυμπόπουλο

Σημαντική μεταγραφική κίνηση της Αναγέννησης με τη Διοίκηση Γ, Νάου να ανακοινώνει τη συνεργασία με τον σκόρερ του Αετού Κουσπάδων, Γ. Τάσση που πέρυσι πέτυχε 15 γκολ. Από την άλλη , αποδέσμευσαν τον Κυριάκο Λυμπόπουλο που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Αναγέννηση για τα δυο χρόνια συνεργασίας.


Οι ανακοινώσεις της Αναγέννησης
Για τον Γ. Τάσση
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ καλωσορίζουν στην οικογένεια της Αναγέννησης τον Γιώργο Τάσση και του εύχονται ολόψυχα κάθε επιτυχία.

Για τον Κ. Λυμπόπουλο
Η διοίκηση της Αναγέννησης ανακοινώνει την αποδέσμευση του Κυριάκου Λυμπόπουλου. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ τον ευχαριστούν για την προσφορά του στην ομάδα τα τελευταία 2 χρόνια και του εύχονται ολόψυχα κάθε προσωπική και αγωνιστική επιτυχία..
Το ευχαριστήριο Κ. Λυμπόπουλου

 Μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ και εγώ που μου δώσατε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτή την μεγάλη ομάδα του Κερκυραϊκού ποδοσφαίρου!!! Ευχαριστώ επίσης για την εμπιστοσύνη σας να αναλάβω τις τύχες της παιδικής ομάδας που είναι ένα πολύ ευαίσθητο κομμάτι!!! Για άλλη μια φορά με τιμάτε με την ανακοίνωση αυτή!!! Σας ευχαριστώ και πάλι για όλα από καρδιάς!!!