ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Τρεις μεταγραφές και δυο επιστροφές στον Αστέρα Πετριτή!Τρεις μεταγραφές και δυο επιστροφές στον Αστέρα Πετριτή!

Ενισχύεται εν όψει της νέας σεζόν ο Αστέρας που ανακοίνωσε πρόσφατα τις μεταγραφές των Ι. Πελάη, Σπ. Κατσαρού, Σπ. Αυλωνίτη και την επιστροφή των Α. και Ν. Μηνά.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

1.      Ο Αστέρας Πετριτή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Ιουλιανό Πελάη. Ο Ιουλιανός έχει χαράξει μια εξαιρετική πορεία στα κερκυραικά γήπεδα και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τον Αστέρα με την εμπειρία και την κλάση του. Να ευχηθούμε στον Ιουλιανό μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

2.       Επέστρεψε και ο Άγγελος Μηνάς! Ο Άγγελος μετά από ένα διάστημα απουσίας επέστρεψε στον Αστέρα όπου είχε προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του κατά το παρελθόν. Να ευχηθούμε στον Άγγελο μια σεζον με υγεία και γεμάτη επιτυχίες!

3.       Στον Αστέρα και ο Νίκος Μηνάς! Ο Νίκος αποτελεί έναν πιστό στρατιώτη της ομάδας που την έχει βοηθήσει σημαντικά στο παρελθόν και αυτό θα κάνει και την καινούρια σεζόν. Να του ευχηθούμε υγεία και επιτυχίες!

4.       Ο Αστέρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Αυλωνίτη. Ο έμπειρος άσος θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή του Αστέρα για την καινούρια σεζόν. Να ευχηθούμε στον Σπύρο μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

5.       Ο Αστέρας Πετριτή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Κατσαρό. Ο Σπύρος αποτελεί έναν έμπειρο αλλά και ικανό ποδοσφαιριστή με αξιοσημείωτη πορεία στο κερκυραικο ποδόσφαιρο. Να του ευχηθούμε υγεία και επιτυχίες με τον Αστέρα.