ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

ΠΑΝΗΓΥΡΙ-σαν στον ΚΡΟΝΟ με τραγούδια & χορούς


ΠΑΝΗΓΥΡΙ-σαν στον ΚΡΟΝΟ  με τραγούδια & χορούς

Το χθεσινό, Πέμπτη 27 Ιουλίου, Πανηγύρι στον Άη – Γιώργη Αργυράδων που οργάνωσε ο ΚΡΟΝΟΣ σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Πολύς κόσμος, με κέφι και αισιοδοξία, ένα καλό κλίμα δείγμα της συμπαράστασης των φιλάθλων προς την Ομάδα και τη Διοίκηση Γ. Καραϊσαρλή που σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο έκανε τα αδύνατα δυνατά για να ενισχύσει με σημαντικές μεταγραφές με στόχο την κορυφή. Πολλοί ποδοσφαιριστές και φυσικά ο προπονητής Β. Ξάνθης έδωσαν το παρόν δείχνοντας το πολύ καλό, οικογενειακό  κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Το απουσιολόγιο, όπως ήταν αναμενόμενο είχε αρκετά ονόματα, λόγω σοβαρών επαγγελματικών υποχρεώσεων μεσούσης της τουριστικής περιόδου. Συν τοις άλλοις ορισμένοι βρίσκονται εκτός Κέρκυρας.

Η Ορχήστρα ΟΔΥΣΣΕΙΑ που πάντα ξέρει να διασκεδάζει και να ξεσηκώνει το κοινό. Με μπουζούκι τον Άγγελο Καταβάτη, τον Άγγελο Θεριανό, τον Αλέκο Σπίνουλα τη συγχωριανή μας Αγγελική  Καββαδία με την εξαίσια φωνή και τον εξαιρετικό Αλέκο Καββαδία σε έκτακτη συμμετοχή με παλιά και νέα λαϊκά τραγούδια ξεσήκωσαν τον κόσμο σε ένα τρικούβερτο γλέντι μέχρι τις πρωϊνές ώρες. Αξιοσημείωτη η συμμετοχή πολλών επισκεπτών Ελλήνων και Αλλοδαπών.

Πολύ καλή η ιδέα να διατεθούν κασκόλ, καπέλα και αναπτήρες με το σήμα του χρόνου, συλλεκτικά, αφού ο Κρόνος στο έμπα του 2018 συμπληρώνει 50 χρόνια. Το κοινό ανταποκρίθηκε και η ζήτηση ήταν παραπάνω από ικανοποιητική.


Εκτός από τα μέλη του ΔΣ που κόπιασαν για την επιτυχία του Πανηγυριού σημαντική συμβολή είχαν πολλοί εθελοντές που προσπάθησαν και εξυπηρέτησαν άψογα το κοινό. Φυσικά η Εκκλησία με τον Παπα Αριστείδη που έχει πάντα θετική προσφορά, αλλά και οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα.