ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο Νίκος Πουλημένος ανανέωσε με τον Κρόνο!

Ο Νίκος Πουλημένος ανανέωσε με τον Κρόνο!

Ο Κρόνος δεν έχει μόνο παρόν με έμπειρους και ικανούς παίκτες, αλλά και μέλλον με παιδιά που το πλούσια ταλέντο τους υπόσχεται πολλά. Ένα από τα ταλαντούχα παιδιά του είναι και ο Νίκος Πουλημένος με αργυραδίτικη  ρίζα, αφού η μητέρα του Όλγα Καββαδία (Νικολάου) είναι Αργυραδίτισσα.

Ο Νίκος εντάχτηκε το 2016 στον Κρόνο προερχόμενος από τον ΑΟ Κέρκυρα Κ20 και μπορεί να μην είχε θέση βασικού, αλλά έπαιξε σε αρκετά παιχνίδια και ήταν μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις. Γεννημένος με την … μπάλα, αφού πριν κλείσει τα 7 ήταν στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού που μετονομάστηκε σε Ορφέα ,στη συνέχεια για μια τετραετία περίπου στις Ακαδημίες της ΑΕ Καναλίων και από τα 16 του στον ΑΟ Κέρκυρα Κ20. Ο Νίκος είναι ένα πολύτιμο αμυντικό πολυεργαλείο, αφού παίζε σε όλες τις θέσεις της άμυνας και χαρακτηρίζεται από το δυνατό του παιχνίδι. Ένας απροσπέλαστος αμυντικός που χρόνο με τον χρόνο εξελίσσεται.

Έτσι δεν μπορούσε να απουσιάσει από τον φετινό Κρόνο με τους υψηλούς στόχους. Η συμφωνία έκλεισε εύκολα και από τις δυο πλευρές με δεδομένο ότι εκτός από τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, ο Νίκος ξεχωρίζει και για τον πολύ καλό χαρακτήρα του.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Το ΔΣ του Κρόνου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Πουλημένο. Ο Νίκος, αν και νεαρός, είχε την προηγούμενη σεζόν θετική συνεισφορά στην αήττητη πορεία της ομάδας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Συνεχίζουμε μαζί και την επόμενη σεζόν για νέες επιτυχίες. Του ευχόμαστε  υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.
Αργυράδες 7 Ιουλίου 2017
Για το ΔΣ
Ο  Πρόεδρος
Γιάννης Καραϊσαρλής

Δηλώσεις Νίκου Πουλημένου στο www.argyrades.gr


«Για πολλούς λόγους ήθελα να ανανεώσω τη συνεργασία μου με τον Κρόνο που έχει ιστορία και υψηλούς στόχους. Ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Επιπλέον ο Κρόνος είναι μια μεγάλη οικογένεια με υπέροχους ανθρώπους και με έναν πρόεδρο που τον νιώθουμε σαν πατέρα μας, αφού μας βοηθάει και έχει διαμορφώσει ένα οικογενειακό κλίμα στην ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό που έχω συμπαίκτες έμπειρους και καταξιωμένους στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο. Παίζοντας δίπλα τους νιώθω ότι βελτιώνομαι ως παίκτης».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου