ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Και ο Παναγιώτης Γραμμένος για τρίτη χρονιά συνεχίζει στον Κρόνο!


Και ο Παναγιώτης Γραμμένος για τρίτη χρονιά συνεχίζει στον Κρόνο!

Ένας από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών του Κρόνου στην τελευταία διετία, ο Παναγιώτης Γραμμένος συνεχίζει για τρίτη χρονιά στον Κρόνο. Η ανανέωση της συνεργασίας του Παναγιώτη με τον Κρόνο ήταν θέμα περισσότερο τυπικό, αφού με τη Διοίκηση και τον πρόεδρο Γ. Καραϊσαρλή υπάρχει σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

\Ο Παναγιώτης είναι ένα πολυτιμότατος χαφ που δυο χρόνια στον Κρόνο το έχει αποδείξει και με το παραπάνω. Παίκτης με εξαιρετική φυσική κατάσταση διακρίνεται εκτός των άλλων για το μυαλωμένο του παιχνίδι και μαζί με τον αδελφό του Χριστόδουλο αποτελούν ένα εξαιρετικό δίδυμο. 

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του ΑΟ Κέρκυρα επί Μιχάλη Πάγκαλη και πριν κλείσει τα 15 βοήθησε την ομάδα του χωριού του τον ΑΟ Σιναράδων να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α΄ και να ανεβεί στην Α1. Με τη Βολίδα την περίοδο 2007 – 08 έπαιξε στη Δ΄ Εθνική και στη συνέχεια λόγω σπουδών στο τμήμα Οινολογίας στη Δράμα έπαιξε στη Δόξα Πετρούσας στη Δ΄ Εθνική. Φυσικά επιστρέφοντας στην Κέρκυρα ζει τις μεγάλες στιγμές με τον ΑΟ Σιναράδων τη «χρυσή διετία» που κατακτά δυο πρωταθλήματα και ένα κύπελο, ενώ στις λεπτομέρειες των μπαράζ χάνεται η άνοδος στη Γ΄ Εθνική. Στη συνέχεια Κρόνος με ένα κύπελλο, μια πολύ καλή πορεία στους «8» του κυπέλου Ελλάδας και Super Cup!

Η επίσημη ανακοίνωση του Κρόνου:

Το ΔΣ του Κρόνου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Γραμμένο. Ο Παναγιώτης είναι από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών της ομάδας την τελευταία διετία και της αήττητης πορείας τη σεζόν που έληξε. Συνεχίζουμε μαζί και την επόμενη σεζόν για νέες επιτυχίες. Του ευχόμαστε  υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.
Αργυράδες 3 Ιουλίου 2017

Για το ΔΣ
Ο  Πρόεδρος
Γιάννης Καραϊσαρλής

Δηλώσεις Π. Γραμμένου στο www.argyrades.gr


«Ανανέωσα για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Κρόνο γιατί νιώθω πολύ καλά και είμαι ευχαριστημένος με τους συμπαίκτες μου, τη Διοίκηση και φυσικά τον πρόεδρο Γ. Καραϊσαρλή που είναι πάντα κοντά μας «εντός» και εκτός γηπέδου. Πιστεύω ότι αυτή η χρονιά θα είναι δική μας. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και στόχος μας είναι να κατακτήσουμε τα πάντα: πρωτάθλημα, κύπελλο και καλή πορεία στο κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας».