ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Τον νεαρό επιθετικό Άκη Γιαννούλη ανακοίνωσε ο Κρόνος!


Τον νεαρό επιθετικό Άκη Γιαννούλη ανακοίνωσε ο Κρόνος!

Μετά τις ανανεώσεις των βασικών και όχι μόνο παικτών, η Διοίκηση Γ. Καραϊσαρλή ανακοίνωσε την τρίτη μεταγραφή. Πρόκειται για τον νεαρό και ικανότατο επιθετικό Άκη Γιαννούλη που αγωνιζόταν για 7 συνεχή χρόνια στον Ατρόμητο Στρογγυλής με τον οποίο έχει κατακτήσει δυο πρωταθλήματα. Μάλιστα η συμβολή του Άκη στην περσινή κατάκτηση του τίτλου ήταν πολύ σημαντική. Ενδεικτικά αξίζει να αναφερθεί ότι πέτυχε 16 γκολ και ήταν στις πρώτες θέσεις των σκόρερ της Β΄ΕΠΣΚ. Ο Άκης από 16 χρονών παίζει στον Ατρόμητο ως ακραίος επιθετικός με πολύ καλά στοιχεία, αλλά και ως επιτελικός μέσος.

Δεν το κρύβει στις δηλώσεις του στο www.argyrades.ge ότι ο Ατρόμητος είναι η ομάδα της καρδιάς του, αλλά θέλει να δοκιμάσει και σε υψηλότερο επίπεδο.

Η ανακοίνωση του Κρόνου
Το ΔΣ του Κρόνου ανακοινώνει την τη συνεργασίας με τον Άκη Γιαννούλη. Ο Άκης είναι ένα από τα μεγάλα ταλέντα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου, μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στον Ατρόμητο Στρογγυλής  και μπορεί να προσφέρει στην ομάδα μας. Του ευχόμαστε  υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.
Αργυράδες 20 Ιουλίου 2017
Για το ΔΣ
Ο  Πρόεδρος
Γιάννης Καραϊσαρλής


Δηλώσεις Άκη Γιαννούλη στο www.argyrades.gr


«Φεύγω από την ομάδα της καρδιάς μου τον Ατρόμητο, όπου έκανα τα πρώτα ποδοσφαιρικά μου βήματα καιανδρώθηκα, αλλά είναι για μένα τιμή και χαρά να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Κρόνος. Αποφάσισα να τολμήσω αυτή τη μετακίνηση για μια ομάδα με υψηλούς στόχους. Φυσικά η παρουσία του προέδρου Γ. Καραϊσαρλή, ενός έντιμου ανθρώπου, έπαιξε σημαντικό ρόλο, όπως και η παρουσία πολλών και καλών παιχτών. Είμαι αισιόδοξος και θα προσπαθήσω για το καλύτερο για μένα και πρώτα από όλα για την ομάδα».