ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Και ο Αλκέτ Σάλα στον … πλανήτη Κρόνο!


Και ο Αλκέτ Σάλα στον … πλανήτη Κρόνο!

Στον Κρόνο δεν έχουν αργίες όσον αφορά τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές. Έτσι σήμερα Κυριακή 23/7 η Διοίκηση Γ. Καραϊσαρλή ανακοίνωσε μια σημαντική ανανέωση συνεργασίας. Πρόκειται για τον Αλκέτ Σάλα έναν εξαιρετικό μεσοεπιθετικό που ήρθε πέρυσι στον Κρόνο και είχε πολύ καλή παρουσία πετυχαίνοντας 9 γκολ και ε΄χοντας στα ματς που αγωνίστηκε πολύ καλή απόδοση, αν και είχε έναν τραυματιμό που τον κράτησε εκτός για δυο περίπου μήνες.

Ο 21 χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Μ. (Καρπατσέλης) και σε ηλικία 17 χρονών έπαιξε στην Νέα Ιωνία στη Γ΄Εθνική! Στη συνέχεια επιστροφή στο νησί και στον ΑΟ Κέρκυρα Κ20 για ένα χρόνο και από πέρυσι στον …πλανήτη Κρόνο.

Η επίσημη ανακοίνωση του Κρόνου

Το ΔΣ του Κρόνου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αλκέτ Σάλα. Ο Αλκέτ  είχε την προηγούμενη σεζόν θετική συνεισφορά στην αήττητη πορεία της ομάδας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Συνεχίζουμε μαζί και την επόμενη σεζόν για νέες επιτυχίες. Του ευχόμαστε  υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.
Αργυράδες 23 Ιουλίου 2017
Για το ΔΣ
Ο  Πρόεδρος
Γιάννης Καραϊσαρλής


Δηλώσεις Αλκέτ Σάλα στο www.argyrades.gr


«Η ομάδα πέρυσι έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, έμεινε αήττητη, αλλά παρά την καλή πορεία δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα που ήταν βασικός στόχος. Έχουμε για πρόεδρο έναν εξαιρετικό άνθρωπο τον κύριο Γ. Καραϊσαρλή, οι βασικοί ποδοσφαιριστές παρέμειναν και έγιναν και σημαντικές προσθήκες, όποτε υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, χωρίς να υποτιμώ τις άλλες ομάδες. Όμως πιστεύω με σοβαρή δουλειά να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».