ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Χαμός με την είδηση για το τρενάκι στην πόλη – Τι δηλώνει ο Β. Καλούδης


Χαμός με την είδηση για το τρενάκι στην πόλη – Τι δηλώνει ο Β. Καλούδης

 

Πολλαπλές αντιδράσεις προκάλεσε η είδηση που αναρτήθηκε σε τουριστικά site στις 5 Ιουλίου και που αναπαρήγαγε και το argyrades.gr, όπως και άλλα τοπικά site  περί έγκρισης  από την υπουργό Τουρισμού Ε. Κουντουρά για δρομολόγηση νέου τουριστικού τρένου και στην Κέρκυρα. Πολλές αντιδράσεις από επιχειρηματικούς και άλλους κύκλους που δε θέλουν το τρενάκι, αλλά και από την εταιρία  ΤΣΟΚΑΣ - ΚΑΛΟΥΔΗΣ Ε.Π.Ε. Το βράδυ της Πέμπτης (6/8) ακολούθησε νέο δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο ανακαλείται η έγκριση. 

Ο Βασίλης Καλούδης από την εταιρεία ΤΣΟΚΑΣ - ΚΑΛΟΥΔΗΣ Ε.Π.Ε. «Corfu Sightseeing & Tours» που είχε καταθέσει τη σχετική αίτηση σε δηλώσεις του στοwww.argyrades.gr  τόνισε:

 


«Τίποτα δεν ισχύει από όλα αυτά που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο σε τουριστικά site. Διέρρευσε η είδηση από ανταγωνιστικούς επιχειρηματικούς κύκλους, με στόχο να πλήξουν το όνομα και την αξιοπιστία της εταιρείας. Δεν έχουμε καμία άδεια στα χέρια μας! Η άδεια που είχαμε  αιτηθεί και λάβει προ τριών μηνών έχει ανακληθεί, καθώς η εταιρεία δεν επιθυμούσε, σε ένα ήδη τεταμένο κλίμα στις μεταφορές, να δημιουργήσει συγκρούσεις και προτίμησε να στοχεύσει περισσότερο στον τομέα των ανοικτών λεωφορείων. Προκειμένου δε να διαφυλαχθεί το κύρος της επιχείρησης θα εξεταστεί πιθανή προσφυγή στη δικαιοσύνη.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου