ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ιόνια Οδός: Ολοκηληρώνεται στις 20 Ιουλίου;Ιόνια Οδός: Ο χρόνος μετρά αντίστροφα… Θέμα ημερών η πλήρης ολοκλήρωση του οδικού άξονα (ΦΩΤΟ)


Η Ιόνια οδεύει προς το τέλος.. Ο χρόνος κυλά αντίστροφα και όπως όλα δείχνουν σε λιγότερο από έναν μήνα, ο αυτοκινητόδρομος, στο σύνολό του πλέον, θα έχει δοθεί στην κυκλοφορία.

Στο τμήμα του Μενιδίου απομένουν ελάχιστες εργασίες, ενώ υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για παράδοσή του μέχρι τις 20 Ιουλίου... Στο βόρειο άκρο της Ιόνιας τα εργοτάξια έχουν πάρει φωτιά, προκειμένου να ολοκληρώσουν τις εργασίες τόσο στον κύριο άξονα όσο και στα παράπλευρα έργα, όπως είναι ο κόμβος στα Σερβιανά που ενώνει την Ιόνια με την Εθνική Ιωαννίνων Αθηνών αλλά και οι γέφυρες για την εξυπηρέτηση των οικισμών. Βάσιμη εκτίμηση είναι ότι ο άξονας μπορεί να είναι έτοιμος και στο τμήμα αυτό, το τελευταίο, μέχρι το τέλος Ιουλίου. Σημειώνεται ότι τα δύο τμήματα, από την Αμφιλοχία μέχρι τους Σελλάδες και από την Πέρδικα μέχρι τον κόμβο της Εγνατίας έχουν συνολικό μήκος 41 χιλιόμετρα. Σαράντα ένα χιλιόμετρα που θα προστεθούν το επόμενο διάστημα στον υπόλοιπο αυτοκινητόδρομο και θα αλλάξουν οριστικά τον χάρτη στην Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο.

ΠΗΓΗ: epiruspost.gr