ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

ΚΡΟΝΟΣ: «Γίνε και συ κομμάτι της Ιστορίας μας …»!


ΚΡΟΝΟΣ: «Γίνε και συ κομμάτι της Ιστορίας μας …»
Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας

Ο Κρόνος εξέδωσε τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, σε μια περίοδο που η Διοίκηση Γ. Καραϊσαρλή πατάει γκάζι σε όλα τα επίπεδα προκειμένου να είναι πανέτοιμη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ήδη η ενίσχυση του ρόστερ είναι πραγματικότητα με τις ανανεώσεις σχεδόν όλων των περσινών παικτών και με πολύ δυνατές μεταγραφές, ενώ αναμένονται και οι τελευταίες (;) σημαντικές πινελιές.
Πρόσφατα παρουσίασε τις νέες κάρτες διαρκείας για την σεζόν 2017-2018. Στη μία όψη μαζί με το σήμα του Κρόνου υπάρχει το σύνθημα: «Γίνε και συ κομμάτι της Ιστορίας μας … Γίνε ο 12ος παίχτης μας …». Είναι ουσιαστικά το κάλεσμα προς τους φιλάθλους να στηρίξουν ενεργά και με ενθουσιασμό την ομάδα σε όλα τα παιχνίδια και να έχουν σημαντικό ρόλο στη επίτευξη των υψηλών στόχων.


Στην άλλη όψη τη «χρυσή» υπάρχει η μακέτα ενός γηπέδου. Καθόλου τυχαίο. Γιατί ο πρόεδρος Γ. Καραϊσαρλής, αν και δεν είναι Αργυραδίτης, έχει αποδείξει ότι αγαπά τις Αργυράδες και  έχει όραμα για τον Κρόνο για να φτάσει ψηλά και αυτό προϋποθέτει την κατασκευή αθλητικού κέντρου. Η Πολιτεία και κυρίως οι τοπικοί άρχοντες ξεσπίτωσαν τον Κρόνο από το 2002! Υποσχέθηκαν οι πρώην και οι νυν πολλά και αποδείχτηκαν ανίκανοι να κατασκευάσουν ακόμα και ένα 5χ5 που άπειρες φορές έχουν εξαγγείλει! Ντροπή!
Η Διοίκηση Γ. Καραϊσαρλή επιδιώκει μαζί με όλους τους Αργυραδίτες  να κατασκευαστεί αθλητικό κέντρο. Ήδη η έκταση έχει βρεθεί και έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες παραχώρησης ιδιοκτησιών στον Κρόνο. Από εκεί και πέρα χρειάζονται πάρα πολλά! Να σημειωθεί ότι το 2018 ο Κρόνος συμπληρώνει 50 χρόνια ένδοξης Ιστορίας, για αυτό και το σύνθημα στην κάρτα διαρκείας: « 50 χρόνια αγάπης και συνεχίζουμε …»
Όλα δείχνουν ότι φέτος οι φίλαθλοι του Κρόνου θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Διοίκησης και θα στηρίξουν την ομάδα εξαντλώντας τα εισιτήρια διαρκείας.  Θα αποδείξουν για μια ακόμα φορά ότι είναι ικανοί για μεγάλα έργα ακόμα και χωρίς τη συνδρομή της πολιτείας και των τοπικών αρχόντων!
  
Η ανακοίνωση για τα διαρκείας:

«Το ΔΣ του ΑΠΣ Κρόνος ευχαριστεί θερμά όλους εσάς τους φιλάθλους για τη συνεχή στήριξη και εμπιστοσύνη που δείχνετε έμπρακτα στην ομάδα και σας καλεί να προμηθευτείτε το εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.
Η τιμή για τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 έχει οριστεί στα 50 ευρώ.
Το 2018 συμπληρώνονται 50 χρόνια από την ίδρυση του Κρόνου και στόχος είναι όλοι μαζί να συμβάλουμε να έχει η ομάδα μας το δικό της «σπίτι».

Το εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 θα περιλαμβάνει:

Όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος Όλους τους εντός έδρας αγώνες Κυπέλλου
Όλους τους εντός έδρας φιλικούς αγώνες»
Αργυράδες 25 Ιουλίου 2017
Για το ΔΣ
Ο  Πρόεδρος

Γιάννης Καραϊσαρλής