ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για το CORFU CHALLENGE! (vid)


Εντυπωσιακό ξεκίνημα για το CORFU CHALLENGE! (vid)

Η Κέρκυρα φιλοξενεί για πρώτη φορά την διοργάνωση CORFU CHALLENGE και έχει φορέσει τα καλά της για να υποδεχτεί μερικά από τα κορυφαία ιστιοπλοϊκά σκάφη Maxi72 από τις 3 έως τις 8 Ιουλίου.

 Εντυπωσιακό ξεκίνημα για το CORFU CHALLENGE! (vid)
Εμπνευστής του αγώνα είναι ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Γεώργιος Σακελλάρης, ιδιοκτήτης και κυβερνήτης του σκάφους Proteus, που συμμετέχει στον αγώνα μαζί με τα εξίσου εντυπωσιακά σκάφη, Bella Mente, Cannonball, Evniki και Momo.

Το νησί των Φαιάκων υποδέχτηκε τον εκλεκτό αυτό στόλο με έντονο βορειοδυτικό άνεμο προσφέροντας πλούσιο θέαμα σε όσους τυχερούς βρέθηκαν στην Μαρίνα Γουβιών και την γύρω περιοχή. Η εβδομάδα αναμένεται έτσι κι αλλιώς να κυλήσει με αρκετή δράση και πολύ αδρεναλίνη καθώς όλα τα σκάφη είναι εξαιρετικά γρήγορα, ο ανταγωνισμός είναι πολύ έντονος και δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Πριν το ξεκίνημα της πρώτης αγωνιστικής ημέρας οι ιδιοκτήτες και τα πληρώματα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα εντυπωσιακό δείπνο προσφορά της Rolex, μεγάλου χορηγού του αγώνα, στις εγκαταστάσεις του Corfu Palace.

Έπειτα από την πρώτη επίσημη αγωνιστική μέρα το σκάφος Proteus με κυβερνήτη τον Γιώργο Σακελλάρη βρίσκεται στην πρώτη θέση ακολουθούμενο από το σκάφος Momo με κυβερνήτη τον Dieter Schon. Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει το σκάφος Bella Mente και ακολουθούν με την σειρά τα Evniki και Cannonball. Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική και η αγωνία θα κορυφωθεί σταδιακά μέχρι το Σάββατο οπού ολοκληρώνεται η αγωνιστική δράση.

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Μαρίνας Γουβιών σε συνεργασία με την Κλάση MAXI 72, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Κέρκυρας. Μέγας Χορηγός ως Official Timepiece είναι η Rolex που με υπερηφάνεια στηρίζει το «Corfu Challenge 2017», με την πεποίθηση ότι η διοργάνωση αυτή θα φέρει την Ελλάδα στο προσκήνιο αγώνων ιστιοπλοΐας κορυφαίων κλάσεων.


ΠΗΓΗ:gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου