ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Γωγώ Κουλούρη: Το αστέρι του κερκυραϊκού hand ball στην ΑΕ Πανοράματος


Γωγώ Κουλούρη: Το αστέρι του κερκυραϊκού hand ball στην ΑΕ Πανοράματος

Μόλις 14 χρονών η Γωγώ Κουλούρη, κόρη του Μάκη Κουλούρη, ποδοσφαιρικού παράγοντα του νησιου, και έχει μια εξαιρετική διαδρομή ως αθλήτρια του hand ball. Ξεκίνησε να παίζει σε ηλικία 8 ετών αρχικά στα mini του Φαίακα και στη συνέχεια σε Παγκορασίδες Β και Παγκορασίδες Α του κερκυραϊκού συλλόγου
Φέτος αναδείχτηκε καλύτερη πίβοτ του Πανελληνίου Open «Danaos Cup» Παγκορασίδων Α’, που διεξήχθη στην Αργολίδα εξασφαλίζοντας μια θέση στην all star ομάδα του τουρνουά. Και αυτό δεν ήταν τυχαίο, αν ληφθεί υπόψη ότι το 2016, στο «Mενοίκιο Cup» στην Προσοτσάνη Δράμας είχε κερδίσει τις εντυπώσεις και αναδείχτηκε καλύτερη πίβοτ του πρωταθλήματος και επελέγη στην allstarteam του τουρνουά.


Να τονιστεί ότι η Γωγώ είναι διεθνής με την U15. Έτσι η μεταγραφή της από τον Φαίακα στην ΑΕ Περάματος ήρθε φυσιολογικά . Η κερκυραία αθλήτρια την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στο Πανόραμα και θα αγωνίζεται με την ομάδα κορασίδων της ΑΕΠ Πανοράματος. Να σημειωθεί ότι η Γ. Κουλούρη ξεκίνησε να παίζει χάντμπολ σε ηλικία 8 ετών αρχικά στα mini του Φαίακα και στη συνέχεια σε Παγκορασίδες Β και Παγκορασίδες Α του κερκυραϊκού συλλόγου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου