ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Δυνατό ντέμρπι Αστέρας Πετριτής – Κρόνος στην πρεμιέρα της Α1 - Δηλώσεις Γ. Καραϊσαρλή
Δυνατό ντέρμπι Αστέρας Πετριτής – Κρόνος στην πρεμιέρα της Α1  - Δηλώσεις Γ. Καραϊσαρλή

Δυνατό ντέρμπι στην πρεμιέρα έβγαλε η κλήρωση για την Α1  της ΕΠΣ Κέρκυρας που έγινε σήμερα Τετάρτη 30/8: Αστέρας Πετριτή – Κρόνος. Δυο ομάδες που έχουν στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 
Τη 2η αγωνιστική ο Κρόνος υποδέχεται τον Οδυσσέα Αυλιωτών.

Για την 1η αγωνιστική του κυπέλλου ο Κρόνος κληρώθηκε με τον Μ. Αλέξανδρο εκτός έδρας.

Αναλυτικό ρεπορτάζ αργότερα.


Για την κλήρωση ο διοικητικός ηγέτης του Κρόνου Γ. Καραϊσαρλής έκανε τις παρακάτω δηλώσεις αποκλειστικά στο www.argyrades.gr

«Δεν υπάρουν καλές και κακές κληρώσεις για μια ομάδα με υψηλούς στόχους. Στον Κρόνο έχουμε διαμορφώσει ένα τριετές πλάνο για να είναι πρωταγωνιστής και με στόχο τη Γ΄Εθνική. Η ομάδα έχει κρατήσει έναν βασικό κορμό με καταξιωμένους ποδοσφαιριστές και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ έχει κατακτήσει και δυο τίτλους.

Για μας οι στόχοι μας και φέτος είναι πολύ υψηλοί και πρέπει η ομάδα να λειτουργεί καλά σε όλα τα επίπεδα. Οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό team πρέπει να δείξουν την αξία τους μέσα στο γήπεδο σε κάθε αγώνα, χωρίς να υποτιμούν καμιά ομάδα. Από την άλλη πλευρά θα έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας για να τους χαρίσουμε νέες επιτυχίες. Έτσι θα καταφέρουμε να φτάσουμε στην κορυφή.


Στον Κρόνο με βάση το πλάνο μας δεν ενδιαφερόμαστε μόνο για την πρώτη ομάδα. Αυτά τα χρόνια δημιουργήσαμε τις Ακαδημίες τις οποίες και φέτος θα προσέξουμε ακόμα περισσότερο. Το κυριότερο είναι να φροντίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι, ώστε οι Αργυράδες να αποκτήσουν δικό τους γήπεδο. Να σημειωθεί ότι το 2018 ο Κρόνος συμπληρώνει 50 χρόνια ένδοξης Ιστορίας, για αυτό και το σύνθημα « 50 χρόνια αγάπης και συνεχίζουμε …»