ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Φιλική νίκη της ΑΕ Λευκίμμης επί του Αστέρα Παραποτάμου εκτός με 2 - 1


Φιλική νίκη της ΑΕΛ επί του Αστέρα Παραποτάμου εκτός με 2 - 1

Δείγμα θετικό για την ΑΕΛ που νίκησε εκτός έδρας τον Αστέρα Παραποτάμου το Σάββατο (26/8) το απόγευμα. Και οι δυο ομάδες στη φετινή σεζόν θα αγωνίζονται στη Γ΄Εθνική.

Στον  αγώνα η ΑΕΛ είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες και δοκάρι με τον Χρ. Γαστεράτο στο Α΄ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο Α΄ ημίχρονο από μια στημένη φάση με τον Καλέση.
Η ΑΕΛ στο Β΄ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 65 ισοφάρισαν με τον Τσέβα- γκολ και στο 75΄ έκαναν την ολική ανατροπή με τον Χρ. Γεωργοπάλη να διαμορφώνει το τελικό 1 – 2. Έχασε και σημαντικές ευκαιρίες με Κομνηνάκη Τσεβανέδη.

«Ευχαριστημένος», όπως δήλωσε στο www.argyrades.gr , ο προπονητής της ΑΕΛ Γ. Σφακιανάκης από την απόδοση της ομάδας «που είχε την κατοχή και πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας».

Να σημειωθεί ότι η ΑΕΛ είχε πέντε σημαντικές απουσίες: Μπονέρης, Αναστασιάδης, Βλάχος, Σπ. Γαστεράτος, Στέρεφ.

Παρά τον φιλικό χαρακτήρα του αγώνα περίπου 50 φίλοι της ΑΕΛ συνόδεψαν και συμπαραστάθηκαν στην ομάδα.

Οι συνθέσεις:


ΑΣΤΕΡΑΣ (Π. Χατζηπέτρου): Βενέτης, Μπάρκας, Μητσέλος Σ., Σουλιώτης, Μητσέλος Α., Διαμάντης, Τζάνης, Γκόγκος, Γκόλιας Γ., Κάσο, Καλέσης.

Έπαιξαν και οι: Πάντος, Γκόλιας Η., Γιάκης, Νάκος, Ντίτορας, Γιώτης.


ΑΕΛ (Γ. Σφακιανάκης): Βάρελης, Βούλγαρης, Γραμμένος, Βασιλάκης, Μυρίλλας, Σαμουηλίδης, Πανταζής, Θεοδωράκης, Χρ. Γαστεράτος, Κομνηνάκης, Τσεβανέδης. Έπαιξαν και οι: Ξενίδης, Κουλούρης, Κουρής, Χρ. Γεωργοπάλης, Ηλίας (υπό δοκιμή).