ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Φιλικό Μικτής Κέρκυρας με Εθνική Ενόπλων για καλό σκοπό το Σάββατο 2/9Φιλικό Μικτής Κέρκυρας με Εθνική Ενόπλων για καλό σκοπό το Σάββατο 2/9


Για φιλανθρωπικό σκοπό και την ενίσχυση των Συλλόγων  «Φάρος Ζωής» και «Για τα παιδιά μας» θα γίνει φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στην ομάδα των Ενόπλων δυνάμεων και μικτή ομάδα της Κέρκυρας.

Μάλιστα, με αφορμή την εν λόγω συνάντηση, θα βρεθούν στο νησί των Φαιάκων, σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού. Όπως, οι ολυμπιονίκες Κατερίνα Θάνου, Αθανασία Τσουμελέκα και η “δική μας”, Μαρία Γεωργάτου, οι προπονητές Θ. Παχατουρίδης και Α. Παπαδάκης, αλλά και οι ποδοσφαιριστές Δ. Κολοβέτσιος, Κ. Κόρτσαρης (ΠΑΟ), Β. Βλάχος (Πανιώνιος), Ζ. Καραχάλιος (Λεβαδειακός), Α. Τζανετόπουλος, Μ. Μπακάκης, Β. Λαμπρόπουλος (ΑΕΚ).

Ενώ, ακόμη, στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν η Φιλαρμονική “Καποδίστριας”, το χορευτικό τμήμα του ΑΠΣ Ηρακλής Κέρκυρας, αλλά και παιδιά από τις τοπικές ακαδημίες ποδοσφαίρου.


Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 2 Σεπτέμβρη στο ΕΑΚ Κέρκυρας και συνδιοργανωτές είναι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Φυσικά τα έσοδα θα δοθούν στα δυο αυτά σωματεία.


Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα θα γίνει δειγματοληψία για την ενίσχυση της τράπεζας εθελοντών δοτών μυελού των οστών «Όραμα Ελπίδας».