ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Πολλαπλή ενίσχυση (+7) του Κεραυνού Αγίου Νικολάου!Σφοδρή επίθεση του Κεραυνού Αγίου Νικολάου στο μεταγραφικό μέτωπο με πολύ σημαντικές κινήσεις που σημστοδοτούν μια πολύ καλύτερη πορεία για το επόμενο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΚ.

Πρώτα από όλα απέκτησαν τέσσερις σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον Γ. Χαντάι, από την Αναγέννηση Περιβολίου, τον Αλέξανδρο Πλασκασοβίτη από τον Αετό Κουσπάδων και τον Δημήτρη Πανδή, που πέρυσι φορούσε τη φανέλα της ΑΕ Περιβόλας Πάτρας που ανακοινώθηκαν επίσημα. Πριν από μερικές ώρες σύμφωνα με πληροφορίες του www.argyrades.gr ολοκληρώθηκε και η μεταγραφή του Νίκου Καββαδία από τον Φαίακα Μαραθιά, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

Ο Κεραυνός ενισχύεται σημαντικά και με την επιστροφή τριών δικών του παιδιών που δεν μπόρεσαν λόγω υποχρεώσεων να αγωνιστούν και να προσφέρουν πέρυσι. Πρόκειται για τους Χ. Μηνά, Ν. Δημουλή και τον τερματοφύλακα Ν. Ρέβη

Γίνεται έτσι φανερό ότι υπό την καθοδήγηση και πάλι του Κ. Καλούδη ο Κεραυνός έχει όλα τα φόντα για να παίξει σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΚ. Πολύ περισσότερο που αναμένονται και άλλες μεταγραφικές κινήσεις.

Η ανακοίνωση

Καλοσωρίζουμε τις 3 νέες προσθήκες στην ομάδα.

-Γιώργος Χαντάι από Αναγέννηση Περιβολίου
-Αλέξανδρος Πλασκασοβίτης από Αετό Κουσπάδων
-Δημήτρης Πανδής από Αθλητική Ένωση Περιβόλας Πάτρας.
Τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Οι μεταγραφές συνεχίζονται.