ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Πρεμιέρα για τον Κρόνο Πέμπτη 10 Αυγούστου
Πρεμιέρα για τον Κρόνο Πέμπτη 10 Αυγούστου

Πρεμιέρα για τον Κρόνο την Πέμπτη 10 Αυγούστου και ώρα 18.000  στο γήπεδο Περιβολίου που ίσως είναι η τελευταία χρονιά που θα έχει έδρα το συγκεκριμένο γήπεδο. Με  την ελπίδα ότι θα τα καταφέρει η Διοίκηση Γ. Καραϊσαρλή μαζί με όλους τους Αργυραδίτες να φτιάξουν το νέο … σπίτι του Κρόνου. Ήδη η έκταση έχει βρεθεί και έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες παραχώρησης ιδιοκτησιών στον Κρόνο. Από εκεί και πέρα χρειάζονται πάρα πολλά! 

Έναρξη προετοιμασίας με του καλύτερους οιωνούς για τον Κρόνο και υψηλούς στόχους, αφού η ομάδα διατήρησε τον κορμό των βασικών ποδοσφαιριστών της τελευταίας διετίας και με εξαιρετικές μεταγραφές. Δ. Κοιλιάρας, Γ. Κυριζάκης, Κ. Λυμπόπουλος, Ά. Γιαννούλης και οι νεαροί Ά. Ασπιώτης, Ρέβης (αναμένεται επίσημη ανακοίνωση), ενώ αναμένονται και οι τελευταίες προσθήκες για ένα πολύ ποιοτικό και πλούσιο ρόστερ που θα ζήλευαν και ομάδες Γ΄ Εθνικής. Σοβαρό πλεονέκτημα είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον καταξιωμένο προπονητή Βασίλη Ξάνθη.

Στον Κρόνο είναι αισιόδοξοι, αλλά δεν πετούν στα σύννεφα. Γνωρίζουν ότι το φετινό πρωτάθλημα δε θα είναι πρωτάθλημα για δύο, όπως πέρυσι, αλλά πολύ ανταγωνιστικό με αρκετές ομάδες να παρουσιάζονται ενισχυμένες και με στόχο τον τίτλο. Εκτός από τον Κρόνο, Αστέρας Πετριτή, Θιναλιακός, Ολυμπιάδα, ΟΦΑΜ θέλουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.


Στον Κρόνο έχουν εμπιστοσύνη στην ομάδα, δε φοβούνται κανένα αντίπαλο, αλλά σέβονται κάθε ομάδα γνωρίζοντας ότι ο πρωταθλητής αναδεικνύεται από το σύνολο των αγώνων και όχι από κάποια μεγάλα ντέρμπι. Βεβαίως και θέλουν όλα να κριθούν στον αγωνιστικό χώρο και όχι από παρεμβάσεις στο παρασκήνιο.