ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Δημήτρης Καταβάτης: Από τον Κρόνο ... στον Ευρωπαίο Πανιώνιο!Δημήτρης Καταβάτης: Από τον Κρόνο ... στον Ευρωπαίο Πανιώνιο!

Ο Δημήτρης Καταβάτης ένα παιδί γέννημα θρέμμα των Αργυράδων και του Κρόνου άφησε το ποδόσφαιρο για τη μεγάλη του αγάπη τη φυσιοθεραπεία. Έτσι ο Δημήτρης από ποδοσφαιριστής του Κρόνου από τις Ακαδημίες μέχρι τα 18 του έφτασε ως φυσιοθεραπευτής στον Ευρωπαίο και Ιστορικό Πανιώνιο.

Ο Δημήτρης είναι απόφοιτος ΑΤΕΙ Πατρών του τμήματος Φυσιοθεραπείας με πολλά σεμινάρια και πιστοποιήσεις σε τεχνικές φυσιοθεραπείας, δείγμα της αγάπης του για τη συγκεκριμένη επιστήμη και το επάγγελμα που ασκεί.  Έχει εργαστεί για ένα χρόνο στο ΚΑΤ και στη συνέχεια ήρθε η πρόταση από τον Πανιώνιο να πλαισιώσει το ιατρικό team ως πρώτος φυσιοθεραπευτής.

 Έτσι καταφέρνει να συνδυάσει τη φυσιοθεραπεία με το ποδόσφαιρο ευρισκόμενος, όχι μέσα, αλλά δίπλα από τον αγωνιστικό χώρο. Παρών και στους πρόσφατους ευρωπαϊκούς αγώνες του Πανιωνίου. Μετά τη νίκη πρόκριση στη Gorica της Σλοβενίας έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο f/b : «Μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη-πρόκριση για την ομάδα μας στη Σλοβενία απέναντι στη Gorica. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά !».
Μετά την πρόσφατη ήττα με 1 – 0 στο Ισραήλ που αφήνει ανοικτή την υπόθεση πρόκριση στη ρεβάνς της Νέας Σμύρνης δήλωσε: «Είναι όμορφο να σου αρέσει η δουλειά σου! Συγχαρητήρια σε όλους για αυτή την προσπάθεια, η ρεβάνς μας ανήκει!».


Ευχόμαστε στον Δημήτρη καλή σταδιοδρομία και να δείχνει πάντα την αγάπη και τις ικανότητές του στο επάγγελμα που ασκεί. Άλλωστε εκτός από τις ικανότητές του έχει όλα εκείνα τα στοιχεία του χαρακτήρα και, κυρίως, το ήθος για να τα καταφέρει.