ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Συνεδριάζει το Π. Σ. το Σαββατοκύριακο στην Κέρκυρα


Συνεδριάζει το Π. Σ. το Σαββατοκύριακο στην Κέρκυρα
         
Η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο και Κυριακή στην Κέρκυρα, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, στις Αλυκές Ποταμού.
Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι η έγκριση προγραμματικής σύμβασης για τον ευπρεπισμό του Νέου Φρουρίου, το έργο της ύδρευσης της Κέρκυρας και η ανεξέλεγκτη υλοτόμηση του Κερκυραϊκού ελαιώνα.

Επερώτηση κατέθεσε εν όψει του Περιφερειακού Συμβουλίου η παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση, στην οποία ζητά από την Περιφερειακή Αρχή να διασφαλιστεί ότι με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, με τον πιο πρόσφορο τρόπο θα καλυφθεί το σύνολο των αναγκαίων εξετάσεων και θα παρασχεθούν δωρεάν τα απαραίτητα πιστοποιητικά υγείας στους μαθητές.

ΘΕΜΑΤΑ

ΘΕΜΑ 1o: Έγκριση Ενότητας 2-4 του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Ιονίων Νήσων 2014-2019 με θέμα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ - ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ» Εισηγητής: Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος.
ΘΕΜΑ 2o: Η ανεξέλεγκτη υλοτόμηση του κερκυραϊκού ελαιώνα. Εισηγητής: Ο Επικεφαλής της παράταξης ¨Νέα Ιόνιος Πολιτεία ¨ κ. Σπυρίδων Σπύρου.
ΘΕΜΑ 3ο: Για τη μόλυνση στην ευρύτερη περιοχή του λιμανιού της Λευκίμμης Κέρκυρας. Εισηγητής: Ο Επικεφαλής της παράταξης ¨Λαϊκή Συσπείρωση¨ κ. Θεόδωρος Γουλής.
ΘΕΜΑ 4ο.: Σύναψη Προγραμματικής Συμβάσεως με το Δήμο Λευκάδας, για Προμήθεια & τοποθέτηση Υλικοτεχνικής Υποδομής & οργάνων στο Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Λευκάδας. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λευκάδας κ. Θεόδωρος Χαλικιάς
ΘΕΜΑ 5o: Έγκριση Σχεδίου Διαβαθμικής Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων / Π.Ε Λευκάδας και Δήμου Λευκάδας. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λευκάδας κ. Θεόδωρος Χαλικιάς

ΘΕΜΑ 6ο: Μίσθωση Ακινήτου για τις ανάγκες στέγασης των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων του Νομού Κεφαλληνίας. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας.