ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Πρεμιέρα για τον Κρόνο στο Περιβόλι


Πρεμιέρα για τον Κρόνο στο Περιβόλι

Πρεμιέρα για τον Κρόνο την Πέμπτη 10 Αυγούστου στο γήπεδο Περιβολίου με χαμόγελα και σε κλίμα αισιοδοξίας με εντυπωσιακή παρουσία 28 ποδοσφαιριστών από τους οποίους μόνο δυο δεν υπολογίζονται, αφού μένουν μόνιμα εκτός Κέρκυρας.
Η ομάδα διατήρησε τη μεγάλη πλειονότητα των περσινών ποδοσφαιριστών: Ι. Ζάχος, Β. Βλαχόπουλος, Οικονόμου, Β. Πετρόγιαννης, Κ. Γραικός, Γ. Ανυφαντής, Χρ., Π. και Σπ. Γραμμένος, Σπ. Μεσημέρης, Μ. και Ν. Σαγιάς, Ν. Πουλημένος, Γρ. Στρατηγός, Ν. Κονισπολιάτης, Δ. Βλάσσης (Γαμπρός), Α. Σάλα, Χ. Τσάνης, Γ. Παπαστεργίου και πραγματοποίησε εξαιρετικές μεταγραφές:  Δ. Κοιλιάρας, Γ. Κυριζάκης, Κ. Λυμπόπουλος, Ά. Γιαννούλης και οι νεαροί Ά. Ασπιώτης, Ρέβης (αναμένεται επίσημη ανακοίνωση). Επίσης από τις Ακαδημίες του Κρόνου προβιβάστηκαν στην πρώτη ομάδας ο Γκέρι Ελέζι και ο Ανδρέας Χουσάι, ενώ αναμένονται και οι τελευταίες προσθήκες για ένα πολύ ποιοτικό και πλούσιο ρόστερ που θα ζήλευαν και ομάδες Γ΄ Εθνικής.


Στους ποδοσφαιριστές μίλησε ο πρόεδρος Γ. Καραϊσαρλής τονίζοντας τους υψηλούς στόχους που έχει και φέτος η ομάδα και στην ανάγκη να υπάρχει πειθαρχία και αλληλοσεβασμός. Η Διοίκηση θα είναι πάντα δίπλα στους ποδοσφαιριστές. Και φέτος πρέπει να υπάρξει δικαίωση για αυτό  που δεν επιτεύχθηκε την περασμένη σεζόν.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο προπονητής Β. Ξάνθης αναφέρθηκε στην αξία και τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών, στην ομοιογένεια που αποτελεί το μεγάλο όπλο της ομάδας και τους κάλεσε να δουλέψουν σκληρά και πειθαρχημένα για να μην αδικήσουν τον εαυτό τους. Για αυτό τους κάλεσε να δίνουν παρόν στις προπονήσεις που θα είναι απογευματινές σε καθημερινή βάση και σκληρές με δεδομένο ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δε θα μπορούν να γίνονται και πρωινές.


Στους ποδοσφαιριστές μοιράστηκε εσωτερικός κανονισμός, δείγμα ότι η ομάδα δουλεύει σε επαγγελματικό επίπεδο. Ωστόσο τα τρία τελευταία χρόνια ο πρόεδρος Γ. Καραϊσαρλής επιδιώκει να δημιουργήσει ένα οικογενειακό κλίμα που κάθε ποδοσφαιριστής σέβεται τον καθένα στην ομάδα και όχι με τον φόβο του εσωτερικού κανονισμού.