ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Τρίο μεταγραφών και δίδυμο ανανεώσεων στην Αναγέννηση.


Τρίο μεταγραφών και δίδυμο ανανεώσεων στην Αναγέννηση.
Πού σημαντικές οι μεταγραφικές κινήσεις και ανανεώσεις από τη Διοίκηση Γ. Νάου  που ενισχύουν ουσιαστικά την Αναγέννηση εν όψει της νέας σεζόν και δείχνουν ότι η ομάδα μπορεί να πραγματοποιήσει μια εξαιρετική πορεία. 
Η πιο πρόσφατη είναι η μεταγραφή του ταλαντούχου μεσοεπιθετικό Περικλή Ασπιώτη, που τα τελευταία χρόνια έπαιχε στον ΑΟ Κάβο.
Επίσης απόκτησε τον πολύτιμο Χρήστο Νικομάνη από τον Αστέρα Πετριτή.
Πολύ σημαντική και η επιστροφή του Γιώργου Μίαρη που πέρυσι φορούσε τη φανέλα του Κεραυνού Αγίας Βαρβάρας.
Εξαιρετική κίνηση η ανανέωση της συνεργασίας με τον Ανδρέα και με τον Κωστή Βάσιο, που πέρυσι, πραγματοποίησαν μια καλή σεζόν ενισχύοντας ουσιαστικά την ομάδα.
Οι ανακοινώσεις:

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ καλωσορίζουν στην οικογένεια της Αναγέννησης τον Περικλή Ασπιώτη και του εύχονται ολόψυχα κάθε επιτυχία.
Ο Α.Π.Σ Αναγέννηση Περιβολίου ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Νικομάνη. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ τον καλωσορίζουν στην οικογένεια της Αναγέννησης και του εύχονται ολόψυχα κάθε επιτυχία.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ καλωσορίζουν στην οικογένεια της Αναγέννησης τον Μίαρη Γιώργο ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Κεραυνό Αγίας Βαρβάρας και του εύχονται ολόψυχα κάθε επιτυχία. .

Ο Α.Π.Σ Αναγέννηση Περιβολίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους Ανδρέα και Κωστή Βάσιο. Δυο ποδοσφαιριστές ,με ήθος πάνω απ όλα ,που συνέβαλλαν τα μέγιστα την περσινή χρονιά και τίμησαν την φανέλα της ομάδας μας. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ τους ευχαριστούν και τους εύχονται κάθε προσωπική και αγωνιστική επιτυχία.