ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η αποστολή της Κέρκυρας για την πρεμιέρα με τον Πανιώνιο: Μέσα ο Τουράμ


Η αποστολή της Κέρκυρας για την πρεμιέρα με τον Πανιώνιο: Μέσα ο Τουράμ

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος συμπεριέλαβε στην αποστολή, για την πρώτη «μάχη» της Κέρκυρας ενάντια στον Πανιώνιο, τους νεοαποκτηθέντες Μπάουμαν και Μεληκιώτη και τον Τουράμ που φαίνεται ότι απέφυγε τα χειρότερα.
Η προετοιμασία της Κέρκυρας για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Superleague επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη καθώς ο Τουράμ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή με την πιθανότητα επέμβασης να μετατίθεται για το μέλλον. Παρόντες και τα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, Μεληκιώτης και Μπάουμαν


Η επίσημη ανακοίνωση :

Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για την πρώτη αναμέτρηση της νέας αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018 ενάντια στον Πανιώνιο του Μιχάλη Γρηγορίου αύριο Κυριακή 20 Αυγούστου 7:15μμ.

Συγκεκριμένα ο προπονητής της ομάδας μας Δημήτρης Ελευθερόπουλος επέλεξε τους εξής 19:

Κουτζαβασίλη, Γιαννακόπουλο, Σοϊλέδη, Γκόμες, Σπίνουλα, Βενέτη, Γρομητσάρη, Ιωάννου, Μπαλάφα, Σιόντη, Επστάιν, Κόντο, Ντε Βάργκας, Νούνες, Κέβιν Ντιόγκο, Μπάουμαν, Ζορμπά, Τουράμ, Μεληκιώτη".

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Κρητικός, Παμλίδης, Ντουαλά, Αναστασίου, Ζορντάο Ντιόγκο, Κολοβούρης, Τρεπέκλης, Μίσκου, Ζαϊμι, Γκερέκος.

sdna