ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Κέρκυρα: Τέσσερις στη λίστα για την άκρη του πάγκου


Κέρκυρα: Τέσσερις στη λίστα για την άκρη του πάγκου

Η ξαφνική αποχώρηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου από τον πάγκο της Κέρκυρας για οικογενειακούς λόγους δημιούργησε κενό στην τεχνική ηγεσία των Φαιάκων που έχουν στη λίστα για υποψήφιους αντικαταστάτες του Αναστόπουλο, Βοσνιάδη, Ντόστανιτς και Παντελίδη.
Στην ελληνική αγορά φαίνεται ότι στρέφονται στην Κέρκυρα όσον αφορά το διάδοχο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στην άκρη το πάγκου. Σύμφωνα με τον ελληνικό τύπο επικρατέστερος να αντικαταστήσει τον Έλληνα τεχνικό παρουσιάζεται ένας εκ των Νίκο Αναστόπουλο, Αλέκο Βοσνιάδη, Ράτκο Ντόστανιτς και Σάββα Παντελίδη.

Και οι τέσσερις έχουν εμπειρία από συλλόγους της πρώτης κατηγορίας με τον Αλέκο Βοσνιάδη πάντως να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, δίχως βέβαια να αποκλείεται το ενδεχόμενο έκπληξης. Στην περίπτωση του Παντελίδη πρέπει να επισημανθεί ότι ο ίδιος δεν βιάζεται, καθώς αναμένει τυχόν αλλαγή προπονητή σε αθηναϊκή ομάδα.

Όσον αφορά το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στον πάγκο της Κέρκυρας θα καθίσει ο προπονητής της ομάδας νέων Κώστας Χριστοφοράκης.

ΠΗΓΗ: SDNA