ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Γιώργος Κ. Καλούδης: Πρωταθλητής από … κούνια!


Γιώργος Κ. Καλούδης: Πρωταθλητής από … κούνια!
Ο Γιώργος Κ. Καλούδης πριν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του (γεννημένος το 2003) έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες στην κολύμβηση. Με κορυφαία την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων ΑΒ-Παγκορασίδων ΑΒ που διεξήχθη στο Βόλο το τριήμερο 14-17/7 φορώντας στο στήθος του το χρυσό μετάλλιο στα 200μ πεταλούδα (2:11.92). Ταυτόχρονα άλλο ένα χρυσό (8:29.75) στη σκυτάλη 4 Χ200  με την ομάδα του ΚΟ Δράμας και ακόμα ένα χάλκινο μετάλλιο στη σκυτάλη 4Χ100 ελεύθερο.

Ο νεαρός και ταλαντούχος κολυμβητής έχει και …παρελθόν, αφού
πέρυσι κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στο 200μ. πεταλούδα και στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης ηλικιακών κατηγοριών βορείου Ελλάδας που διεξήχθησαν  στην Καβάλα κατέκτησε με την ομάδα σκυτάλης του ΚΟ Δράμας ασημένιο μετάλλιο στα 4χ200μ. Ελεύθερο, Παμπαίδων Α.

Ομάδα σκυτάλης 4Χ200 και 4 Χ100 Κ.Ο.Δράμας

Από κούνια πρωταθλητής ο Γιώργος που γεννήθηκε στον Μυλοπόταμο Δράμας με ρίζες αργυραδίτικες. Ο παππούς του Γιώργος Καλούδης (Αποστόλως), ένας πολύ καλός Αργυραδίτης (έφυγε από τη ζωή πριν μερικά χρόνια) εγκαταστάθηκε στο Μυλοπόταμο και δημιούργησε μια πολύ καλή οικογένεια. Ο πατέρας του Κώστας, ένας ανθρώπους που δεν ξεχνάει τη γενέτειρά του, είναι από τους πιο δραστήριους παράγοντες του ΚΟ Δράμας, Έφορος στην παιδική ομάδα κολύμβησης, και έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του Γιώργου.


Το www.argyrades.gr συγχαίρει τον νεαρό Γιώργο και του εύχεται να είναι πάντα υγιής και να συνεχίσει το δρόμο των επιτυχιών που χάραξε.