ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Νερό από τη Μαυρολιά στις Αργυράδες


Δυο ανακοινώσεις εξέδωσε το ΤΣ της ΔΚ Αργυράδων για το νερό και αφού υπήρξαν πολλές διαμαρτυρίες και αντιδράσεις. Και οι δυο ανακοινώσεις με την ίδια ημερομηνία 10/8/2017.

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το τοπικό Συμβούλιο Αργυράδων ενημερώνει τους χωριανούς ότι το έντονο πρόβλημα υδροδότησης του χωριού, που παρουσιάζεται τις τελευταίες ημέρες, οφείλεται στην αδυναμία των πηγαδιών και τον γεωτρήσεων να καλύψουν τις ανάγκες της περιοχής λόγο λειψυδρίας.
Αποφασίσαμε να γίνονται ελεγχόμενες διακοπές νερού σε ώρες μη αιχμής, για να μπορέσουμε να καλύπτουμε τις ανάγκες τον συγχωριανών, ειδικά αυτών που τα σπίτια τους βρίσκονται σε υψώματα και δεν φτάνει ποτέ το νερό εκεί . 
Διακοπές νερού θα γίνονται καθημερινά από τις 9.00 μέχρι τις 12.00 το πρωί και το απόγευμα από τις 18.00 έως της 20.30.
Θα καταβληθεί, δηλαδή, η μέγιστη προσπάθεια να υπάρχει νερό τις μεσημεριανές και τις βραδινές ώρες.
Εάν διαπιστωθεί ότι κάποιες φορές το νερό επαρκεί, δεν θα γίνονται διακοπές, όπως επίσης αν χρειαστεί οι διακοπές θα γίνουν συχνότερες. 
Παρακαλούνται όλοι οι συγχωριανοί να βοηθήσουν την κατάσταση, περιορίζοντας τα ποτίσματα και πλυσίματα αυλών για να μην σπαταλάμε το νερό.
Όσοι αγνοήσουν την παραπάνω παράκληση και κάνουν σπατάλες στο νερό θα πέφτει το προβλεπόμενο πρόστιμο και θα αφαιρούνται τα υδρόμετρα τους. 
Επίσης να γνωρίζεται ότι κάνουμε τα πάντα για να εξυπηρετηθεί το χωριό, σχόλια τύπου καφενείου, κατηγορίες προς τους πάντες και λύσεις που δεν έχουν βάσεις σας παρακαλώ να τα αποφεύγετε. Το μόνο που καταφέρνετε στις δύσκολες ώρες που περνάμε είναι να δημιουργείται αναστάτωση και παραπληροφόρηση στον κόσμο.