ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ - Ο «ψεκασμένος» Ζουράρις αγορεύει


Ο «ψεκασμένος» Ζουράρις αγορεύει (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

 «Γιατί να ψηφίσει κάποιος τους ΑΝΕΛ σε αυτές τις εκλογές; Ιδέα δεν έχω! Γιατί να ψηφίσει Ζουράρι; Ιδέα δεν έχω επίσης! Γιατί είναι ο Ζουράρις. … Δεν έχω καμία ειδικότητα σε κανένα υπουργείο, οπότε δε κάνω για υπουργός. Το μόνο πόστο για το οποίο κάνω, γιατί δε χρειάζεται ειδικότητα, είναι η θέση του πρωθυπουργού. Μόνο για πρωθυπουργός κάνω γιατί δεν έχω καμία ειδικότητα σε τίποτα».

Κ. Ζουράρις

Αγόρευσε και σήμερα ο κατά δήλωσή του «αρχαίος Έλλην κομμουνιστής», Κώστας Ζουράρις, αυτή την φορά από το βήμα της τηλεόρασης του Αλαφούζου.

Εκανε τις διαπιστώσεις του λέγοντας ότι η Ελλάδα είναι «λίγο χειρότερα από την Ινδία» αφού είμαστε μια χώρα «υπό χρεοκοπία, και αποικία χρέους», προσθέτοντας ότι «καλά κάνουν τα παιδιά και φεύγουν στο εξωτερικό».
Βασικά δεν αξίζει να ασχοληθεί κανένας  σοβαρά με τον τύπο αυτόν ο οποίος βρίσκεται μόνιμα «είς πυρίκαυστον κι αυτάρεσκον αυνανισμόν»
.
Κάνουμε αυτή την ανάρτηση με την προσδοκία να σας χαρίσουμε ένα χαμόγελο με το βίντεο που παραθέτουμε και στο οποίο πρωταγωνιστή αυτός ο αρχαιόπληκτος, θρησκόληπτος και αρλουμπολόγος τύπος.

Εδώ να θυμίσουμε ότι εδώ και αρχικά χρόνια ο Ζουράρις προσπαθούσε με κάθε τρόπο να γίνει εθνοπατέρας.
Αφού δεν τα κατάφερε με την συνεργασία του με το ΚΚΕ, αφού πάτωσε το νταλαβέρι του με τον Παπαθεμελή και το κόμμα που έκανε  πήγε άκλαυτο, - «Πυρίκαυστος Ελλάδα», το ονόμαζε με πρόεδρο ένα τύπο που παρίστανε τον «σταλινικό»-, το αλισβερίσι του με τον Π. Κάμμενο του έκατσε κέντα φλος και τακίμιασε υπουργικό έδρανο.


Φτιάξαμε, λοιπόν ένα μικρό βιντεάκι στο οποίο πέρα από ένα απόσπασμα των σημερινών δηλώσεων του, προσθέσαμε κάποιες από τις απίθανες παπαριές που έχει πει κατά καιρούς.