ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αγιασμός στον Κρόνο & δείπνο στο Κατώι

ΦΩΤΟ Άννα ΚαββαδίαΑγιασμός στον Κρόνο & δείπνο στο Κατώι

Πλούσιο το σημερινό – της Παρασκευής 25/8 - πρόγραμμα στον Κρόνο.
Εν αρχή ο αγιασμός που έγινε καθυστερημένα με τον πρωτοπρεσβύτερο Κουλούρη Αριστείδη να δίνει τις ευλογίες και τις ευχές του εν όψει της νέας σεζόν. Έναν άνθρωπο που σέβονται όλοι στο Κρόνο και ως ιερέα με σημαντικό πνευματικό και κοινωνικό έργο και ως παλιό ποδοσφαιριστή που έχει τιμήσει τη φανέλα του Κρόνου.
ΦΩΤΟ Άννα Καββαδία


Σύσσωμη η Διοίκηση με επικεφαλής τον Γιάννη Καραϊσαρλή, τον άνθρωπο που κάνει το όραμα πραγματικότητα για έναν Κρόνο πρωταγωνιστή και με δική του στέγη. Με άξιους συνεργάτες και παλιούς με διαχρονική προφορά και νέους με μεγάλη διάθεση.
Όσο για τους ποδοσφαιριστές ουδεμία αδικαιολόγητη απουσία! Και αυτό είναι από τα ελπιδοφόρα δείγματα γραφής από την αρχή της προετοιμασίας. Ο αγιασμός, αγιασμός, αλλά  ο Βασίλης Ξάνθης δεν παρεκκλίνει από τον προγραμματισμό του. Μια ακόμα σκληρή προπόνηση….
ΦΩΤΟ Άννα Καββαδία

Και η συνέχεια πιο χαλαρή και οικογενειακή στο φιλόξενο «Κατώι» του Θανάση και της Ράνιας που παρατέθηκε δείπνο στους ποδοσφαιριστές. Ευκαιρία για χαλαρή συζήτηση και σύσφιξη των σχέσεων. Άλλωστε ο πρόεδρος Γ. Καραϊσαρλής δίνει σε αυτό μεγάλη βαρύτητα. Διάχυτη αισοδοξία, χωρίς υπερβολές με τον προπονητή Β. Ξάνθη να τονίζει, όπου σταθεί και όπου βρεθεί ότι οι ίδιοι ποδοσφαιριστές δεν πρέπει να αδικήσουν πρώτα από όλα τους εαυτούς τους. Για αυτό και έχουν συνειδητοποιήσει ότι μόνο με σκληρή δουλειά και αγωνιστική πειθαρχία θα μπορέσει ο Κρόνος να φτάσει στην κορυφή.
ΦΩΤΟ Άννα Καββαδία


Το Σάββατο 26/8, στις 18.30 στη Στρογγυλή το πρώτο φιλικό τεστ με τον τοπικό Ατρόμητο.


Την επόμενη Τετάρτη 30/8 αναμένεται με ενδιαφέρον η κλήρωση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου