ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Φιλική νίκη του Κρόνου στη Στρογγυλή

ΦΩΤΟ Άννα Καββαδία

Φιλική νίκη του Κρόνου στη Στρογγυλή

Πρώτο φιλικό παιχνίδι για τον Κρόνο και τον Ατρόμητο, το Σάββατο (26/8), στη Στρογγυλή με τις δυο ομάδες να τις χωρίζει μια κατηγορία και με διαφορετικούς στόχους. Ωστόσο και οι δυο προπονητές Μ. Ροκίδης και Β. Ξάνθης δήλωσαν «ευχαριστημένοι» στο www.argyrades.gr με όσα έδειξαν οι ποδοσφαιριστές τους στον αγωνιστικό χώρο.

Το σκορ σε τέτοια ματς δεν έχει σημασία, πολύ περισσότερο που οι δυο προπονητές χρησιμοποίησαν πάρα πολλούς παίκτες δοκιμάζοντας σχήματα και τακτικές.
Για την Ιστορία ο Κρόνος νίκησε με 3 – 0. Προηγήθηκε στο Α΄ ημίχρονο 2 – 0 με γκολ των Κοιλιάρα (19΄) και Κυριζάκη (30΄). Το τελικό 0 – 3 διαμόρφωσε ο Σάλα στο 71’. Πολλές φάσεις, κυρίως από τον Κρόνο που είχε πολλές ευκαιρίες.
ΦΩΤΟ Άννα Καββαδία


Ωστόσο οι γηπεδούχοι του Μ. Ροκίδη έπαιξαν με σωστή τακτική, δεν αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο και με Αλ. και Γιάννη Γρεκό φάνηκαν σε 2 – 3 φάσεις απειλητικοί.

Ο Β. Ξάνθης παρέταξε δυο διαφορετικές ενδεκάδες ανά ημίχρονο και έμεινε ικανοποιημένος από την όρεξη των παικτών του, αν και σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας δεν περιμένει super απόδοση, αλλά κυρίως να «βγαίνουν» στον αγωνιστικό χώρο αυτά που δουλεύονται στις προπονήσεις.

ΦΩΤΟ Άννα Καββαδία


Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Μ. Ροκίδης): Φ. Παπαδόπουλος, Μπαλασινός, Μαγγιώρος, Γ. Γιαννούλης, Α. Πανδής, Κασίμης, Χρ. Παπαδόπουλος, Γ. Γραικός, Σ. Γραικός, Α. Γραικός, «Φρέσκος». Έπαιξαν και οι: Τανούσι, Α. Μπράτος, Σουρβίνος, Γιωργος Γραικός, Σπ. Γαστεράτος, Φωτοδήμος, Μπλέτσος.

ΚΡΟΝΟΣ (Β. Ξάνθης) Α΄ημίχρονο: Ζάχος, Ρέβης, Γραικός, Χρ. Γραμμένος, Τσάνης, Στρατηγός, Κοιλιάρας, Γιαννούλης, Παπαστεργίου, Κυριζάκης

Β΄ημίχρονο: Βλαχόπουλος, Ν. Σαγιάς, Ανυφαντής, Μεσημέρης, Μ. Σαγιάς, Π. Γραμμένος, Κονισπολιάτης, Σάλα, Καραϊσαρλής, Ασπιώτης, Δ. Βλάσσης (Γαμπρός)