ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο «Χάτσικο» των Ιωαννίνων - Κάθεται ακούνητος στο μνήμα του αφεντικού του [ΦΩΤΟ]


Ο «Χάτσικο» των Ιωαννίνων - Κάθεται ακούνητος στο μνήμα του αφεντικού του [ΦΩΤΟ]


Μια πολύ συγκινητική ιστορία, για τους φιλόζωους και όχι μόνο, έφερε στο φως της δημοσιότητας μια γυναίκα από τα Ιωάννινα

Οπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το epirus-tv-news.gr όταν έφτασε στο χώρο  του κοιμητηρίου είδε κάτι που της τράβηξε αμέσως το ενδιαφέρον. Ενα μικρόσωμο και εμφανώς ταλαιπωρημένο σκυλάκι που καθότανε ανάμεσα στα μνήματα .

Η κ. Αλεξάνδρα αφού ρώτησε, έμαθε πως ο συμπαθέστατος σκύλος έμενε στο νεκροταφείο από τότε που πέθανε η κηδεμόνας του περιμένοντας να γυρίσει κοντά του. Χωρίς δεύτερη σκέψη πήρε το ζώο μαζί της για να το ταΐσει και να το φροντίσει τις λίγες μέρες που επρόκειτο να καθίσει στο χωριό της. Ωστόσο, παρά τη φροντίδα που δέχθηκε από εκείνη, ο σκύλος έφυγε από το σπίτι της για να επιστρέψει και πάλι στο νεκροταφείο, μη μπορώντας να αποχωριστεί το αφεντικό του.

Για το συγκινητικό  αυτό περιστατικό ενημερώθηκαν οι εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων, και με σχετική τους ανάρτηση στο facebook απευθύνουν έκκληση στους φιλόζωους  να κοινοποιήσουν την ιστορία του συμπαθέστατου τετράποδου, για να φύγει από το χώρο που ζει όσο γίνεται πιο σύντομα και να βρει τη νέα του οικογένεια που θα της χαρίσει παντοτινή αγάπη και αφοσίωση.

Ο σκυλάκος είναι αρσενικός, περίπου 2 ετών, 3 κιλά, φιλικότατος, γνωρίζει από βόλτα με αυτοκίνητο και υπακούει σε εντολές.