ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Β. Καββαδίας – Δ. Ίσερης – Κ. Γεωργοπάλης – Π. Κωνσταντόπουλος – Δ. Αργυροκαστρίτης στον Αστέρα ΠετριτήΒ. Καββαδίας – Δ. Ίσερης – Κ. Γεωργοπάλης – Π. Κωνσταντόπουλος – Δ. Αργυροκαστρίτης στον Αστέρα Πετριτή
Σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις για τον Αστέρα Πατριτή με έμπειρους και καταξιωμένους παίκτες, όπως ο Β. Καββαδίας με θητεία στη Δ΄Εθνική με τον Κρόνο, ο Δ. Ίσερης που επειστρέφει. Επιστροφή και του Κ. Γεωργοπάλη από τον Φαίακα. Παράλληλα αποκτήθηκαν και οι νεαροί ταλαντούχοι Π. Κωνσταντόπουλος και Δ. Αργυροκαστρίτης.
Τέλος, ο Αστέρας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Α. Πλασκασοβίτη ως προπονητή της παιδικής ομάδας.
Αναλυτικά οι επίσημες ανακοινώσεις:

Στο λιμάνι και ο Δημήτρης Αργυροκαστρίτης! Στον Αστέρα θα συνεχίσει την καριέρα του ένα ακόμα μεγάλο ταλέντο της περιοχής συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει τον Αστέρα να στηρίζει και να αναδεικνύει νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Να ευχηθούμε στον Δημήτρη μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες!
Στον Αστέρα και ο Πέτρος Κωνσταντόπουλος! Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποτελεί ένα μεγάλο ταλέντο που αποκτήθηκε από τις φημισμένες ακαδημίες του Ολύμπου και αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα μας για την ερχόμενη σεζόν. Να ευχηθούμε στον Πέτρο μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες!
Επιστροφή του Κώστα Γεωργοπάλη στον Αστέρα! Ο Κώστας Γεωργοπάλης είναι γέννημα-θρέμμα της ομάδας μας όντας αρχηγός της και αποτελώντας βασικό στέλεχος για πολλά χρόνια με σημαντικές επιτυχίες. Αποτελεί μέλος της χρυσής φουρνιάς του Αστέρα και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Φαιαξ Μαραθιά όπου και αναγνώρισαν οι άνθρωποι εκεί τον χαρακτήρα και το πάθος του. Καλώς ήρθες Κώστα πάλι στο σπίτι σου και σου ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες με τον Αστέρα!
Ο Αστέρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Καββαδία. Ο Βασίλης αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κερκυραικου ποδοσφαίρου λόγω όμως επαγγελματικών υποχρεώσεων αναγκάστηκε να φύγει άπο το νησί μας. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία στην Δ Εθνική με τον Κρόνο Αργυράδων με τον προπονητή της ομάδας μας κ. Γιάννη Χονδρογιάννη κατά το παρελθόν. Να ευχηθούμε στον Βασίλη μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες!
Ο Αστέρας Πετριτή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ίσερη. Ο Δημήτρης είναι ένα παιδί με σπουδαίο ταλέντο που προέρχεται από τις ακαδημίες του Αστέρα και έπειτα από ένα μικρό διάστημα απουσίας επιστρέφει στην ομάδα μας. Να ευχηθούμε στον Δημήτρη μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες!

O Αστέρας ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας του με τον προπονητή της παιδικής μας ομάδας Αλέξανδρο Πλασκασοβίτη. Ο Αλέξανδρος είναι ένα ταλαντούχο παιδί με μεράκι και αγάπη για το άθλημα, όπου την περσινή χρονιά με τους "μικρούς" του Αστέρα φάνηκαν πολύ έντονα τα επιτυχή αποτελέσματα της δουλειάς του. Θα συνεχίσει να δουλεύει και να οργανώνει ένα νευραλγικό κομμάτι του Αστέρα όπου θα δώσουμε και φέτος ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς είναι το μέλλον του συλλόγου μας. Να ευχηθούμε στον Αλέξανδρο καλή σεζόν και πολλές διακρίσεις τόσο για τον ίδιο όσο και για την παιδική ομάδα του Αστέρα.