ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Παρασκευή αγιασμό στον Κρόνο & Σάββατο φιλικό στη Στρογγυλή


Παρασκευή αγιασμό στον Κρόνο & Σάββατο φιλικό στη Στρογγυλή

Στον Κρόνο οι καθημερινές προπονήσεις συνεχίζονται και ο Βασίλης Ξάνθης έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος, αφού το απουσιολόγιο είναι σχεδόν κάθε μέρα λευκό. Σκληρές οι προπονήσεις, δείγμα ότι στον Κρόνο δεν πετούν στα σύννεφα με τα όσα λέγονται και γράφονται, αρκετές φορές εκ του πονηρού και για αποπροσανατολισμό,  ότι είναι το «απόλυτο» ή το πρώτο φαβορί. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό  με 4-5 ομάδες πολύ δυνατές που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή. Για αυτό και έχουν συνειδητοποιήσει ότι μόνο με σκληρή δουλειά και αγωνιστική πειθαρχία θα μπορέσει ο Κρόνος να φτάσει στην κορυφή.

Αύριο, Παρασκευή 25/8 στο γήπεδο Περιβολίου, αγιασμός με τον πρωτοπρεσβύτερο Κουλούρη Αριστείδη να δίνει τις δικές του ευχές που άχουν ιδιαίτερη σημασία, αφού και ο ίδιος, πριν γίνει παπάς, έπαιζε στον Κρόνο με μεγάλη επιτυχία.

Το Σάββατο 26/8, στις 18.00 στη Στρογγυλή το πρώτο φιλικό τεστ με τον τοπικό Ατρόμητο.


Επόμενο φιλικό το Σάββατο 2/9 στις Καρουσάδες με την Ολυμπιάδα που για μια ακόμα φορά αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.