ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Την Κυριακή ο 1ος αγώνας Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας – Corfu Half Marathon» Πάνω από 1.000 συμμετοχέςΤην Κυριακή ο 1ος αγώνας Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας – Corfu Half Marathon» Πάνω από 1.000
συμμετοχές

Μία μεγάλη γιορτή του αθλητισμού πρόκειται να βιώσει η Κέρκυρα την Κυριακή, καθώς στο νησί των Φαιάκων για πρώτη φορά αναμένεται να διοργανωθεί ο πρώτος Ημιμαραθώνιος Αγώνας - Corfu Half Marathon.

Περισσότεροι από 1.000 συμμετέχοντες όλων των ηλικιών, από όλη την Ελλάδα, θα συμμετέχουν στον 1ο Ημιμαραθώνιο Κέρκυρας, στο πλαίσιο του θα διεξαχθούν επίσης και οι αγώνες πέντε και των τριών χιλιομέτρων.

«Πρόκειται για μία εξαιρετική προσπάθεια που θα αγκαλιαστεί από όλους. Η Κέρκυρα διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για τη φιλοξενία μιας τέτοιας διοργάνωσης. Η συμμετοχή δρομέων έως τώρα είναι ικανοποιητική. Ευχαριστώ όλους όσοι συνεργάζονται κυρίως τους εθελοντές, για την υλοποίηση της προσπάθειας και εύχομαι σε όλους "καλή επιτυχία"» δήλωσε σε συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους ο δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος.

Ο 1ος Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας, σε πιστοποιημένη από τον ΣΕΓΑΣ και την AIMS διαδρομή, θα έχει εκκίνηση στην κάτω πλατεία της Κέρκυρας, στην Σπιανάδα, στο Λιστόν, όπου θα υπάρχουν και όλες οι υποστηρικτικές υποδομές του αγώνα .

«Πρόκειται για ένα αγώνα που συνδυάζει τις υψηλότερες αθλητικές προδιαγραφές με μία μεγάλη γιορτή. Τη γιορτή του αθλητισμού και του εθελοντισμού» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος.

Τον αγώνα διοργανώνουν ο Δήμος Κέρκυρας και ο Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, ενώ σημαντική είναι η συμμετοχή όλων των εθελοντών.

«Η συμμετοχή είναι απόλυτα ικανοποιητική, με αθλητές από την Κέρκυρα, την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό» δήλωσε σε συνέντευξη τύπου, η Πρόεδρος του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου, Λίνα Ρούσσου, που ευχαρίστησε τους φορείς και τους μεμονωμένους εθελοντές που συμβάλλουν στην οργάνωση του πρώτου αυτού Ημιμαραθώνιου στην Κέρκυρα.