ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Τα «Κοινωνικά» της «Φωνής των Αργυραδιτών» (αρ. φ. 142, Ιούλιος - Αύγουστος 2017)


Τα «Κοινωνικά» της «Φωνής των Αργυραδιτών» (αρ. φ. 142, Ιούλιος - Αύγουστος 2017)

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

Στην Κέρκυρα γεννήθηκε η κόρη του Ελευθέριου Πέρρου του Γεωργίου και της Σπυριδούλας (Ντάμη) και της Αθηνάς Λίβα.


Στις 4 Αυγούστους στο Ιασώ στην Αθήνα γεννήθηκε η κόρη του Τζοανόπουλου Διονυσίου και της Μαρίνας (Ανδρέα Καλούδη)
Η «ΦτΑ» εύχεται να τους ζήσουν

ΓΑΜΟΙ


Ο Καββαδίας Γιάννης του Μανώλη και η Λώρα Καρδακάρη ένωσαν τις ζωές τους τελώντας πολιτικό γάμο στο πρώην Δημαρχείο Κορισσίων στις  Αργυράδες την Πέμπτη 13 Ιουλίου.Ο Ρίτσαρντ Starmer και η Ευανθία Καββαδία Λεωνίδα (Μαργαρίτη) και της Σοφίας τέλεσαν τον γάμοτους το Σάββατο 22 Ιουλίου στην εκκλησία Αγίου Διονυσίου στο κτήμα Island στη Βάρκιζα, όπου ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση.
Η «ΦτΑ» εύχεται στους νεόνυμφους βίον ανθόσπαρτον

ΘΑΝΑΤΟΙ
Η Καββαδία Αναστασία, χήρα Ανδρέα απεβίωσε στις 6/8 στις Αργυράδες που κατοικούσε μόνιμα τα τελευταία χρόνια κλείνοντας έναν πολύχρονο κύκλο ζωής. Καλή και εργατική με τον σύζυγό της Ανδρέα δημιούργησαν μια καλή οικογένεια και καμάρωσαν τα παιδιά και τα εγγόνια τους βλέποντας τα να προοδεύουν στη ζωή τους. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον ΙΝ της Παναγίας στις Αργυράδες την Τρίτη 8/8 και η κηδεία της  στο Νεκροταφείο Αργυράδων. Η Καββαδία Αγγελική  (Μπουτουνέλα) χήρα Ευάγγελου (Κουτσού ) απεβίωσε την Τρίτη 8/8 στις Αργυράδες που κατοικούσε μόνιμα. Η Αγγέλω ήταν στυλοβάτης της οικογένειας και διακρινόταν για την εργατικότητά της. Όσο σκληρή ήταν στη δουλειά, τόσο ευαίσθητη στη ζωή. Με φροντίδα και αγάπη για την οικογένειάτης, υπεραγαπούσε τα εγγόνια της και ήταν πάντα δίπλα τους σε όλα, ακόμα και στο θέατρο. Πάντα κοντά τους. Δύσκολη η ζωή της με τις αγροτικές δουλειές, αλλά πάντα τα κατάφερνε. Πανέξυπνη τα τελευταία χρόνια κρατούσε το Καφενείο και ταυτόχρονα ήταν πολύ αγαπητή σε όλους. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον ΙΝ της Παναγίας την Τετάρτη 9/8 και η κηδεία της στο Νεκροταφείο Αργυράδων.

Η Νικομάνη Μαρίνα χήρα Θεοφάνη απεβίωσε την Παρασκευή 18/8 σε ηλικία 83 χρονών στο Περιστέρι που κατοικούσε μόνιμα. Με τον σύζυγό της Φάνη απέκτησαν τρία παιδιά. Η απώλεια του λατρευτού της γιου, του Δήμου, σημάδεψε τη ζωή της. Ωστόσο δε σταμάτησε να αγωνίζεται και να μοιράζει αγάπη στους δικούς της και όλους όσοι τη γνώριζαν. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον ΙΝ Αγίου Βασιλείου και η κηδεία της στο Νεκροταφείο Περιστερίου.


Η Καββαδία Μαρία (Παπασπύρου) χήρα Κωνσταντίνου απεβίωσε σε ηλικία 91 χρονών στις 23/8. Η Μαρία ξεχώριζε για την καλοσύνη της και ευτύχησε να δει τα παιδιά και τα εγγόνια της να προοδεύου. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε την Πέμπτη 24/8 στον ΙΝ της Παναγίας στις Αργυράδες και η κηδεία της στο Νεκροταφαίο Αργυράδων.Η «ΦτΑ» εκφράζει τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των εκλιπόντων