ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Μεγάλος φιλικός αγώνας Κρόνος – Θεσπρωτός την Κυριακή 17/9 στο Περιβόλι


Μεγάλος φιλικός αγώνας Κρόνος – Θεσπρωτός την Κυριακή 17/9 στο Περιβόλι

Ένας μεγάλος φιλικός αγώνας που αναμένεται να προσελκύσει πολλούς φιλάθλους από τη Νότια, και όχι μόνο Κέρκυρα θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 17.00 στο γήπεδο Περιβολίου.

Ο ενισχυμένος και φιλόδοξος Κρόνος θα αντιμετωπίσει τον Θεσπρωτό που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Είναι γνωστές οι φιλικές σχέσεις που συνδέουν τις δυο ομάδες. Φιλικές σχέσεις που αναπτύχθηκαν στο έπακρο από τον Γιάννη Καραϊσαρλή, τον διοικητικό ηγέτη του Κρόνου που έχει ανεβάσει την αξιοπιστία και την αναγνώριση της ομάδας σε πανελλήνιο επίπεδο. Ειδικά στη Θεσπρωτία ο Γιάννης Καραϊσαρλής θεωρείται πρόσωπο αγαπητό και αξιοσέβαστο τόσο για την επιχειρηματική του δραστηριότητα, όσο και για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

Δεν είναι τυχαία μια σειρά δημοσιευμάτων στη διάρκεια του καλοκαιριού για ανάμειξη του Γιάννη Καραϊσαρλή στα διοικητικά του Θεσπρωτού. Και είναι αλήθεια ότι οι συζητήσεις είχαν προχωρήσει πολύ, υπήρχαν συγκεκριμένες προτάσεις, αλλά στο παρά πέντε δεν επετεύχθη συμφωνία. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες και η επιθυμία του Γιάννη Καραϊσαρλή να υλοποιήσει το όραμά του για τον Κρόνο – αναμένονται μεγάλες εκπλήξεις για τον γιορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας- σε συνδυασμό με την απόσταση ήταν οι βασικότεροι λόγοι για τους οποίους δεν υπήρξε τελικά συμφωνία με τον Θεσπρωτό.


Ο Φιλικός αγώνας της Κυριακή έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Κρόνο, γιατί αποτελεί το πιο δυνατό test στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα που ξεκινάει την 1η Οκτωβρίου, αλλά προηγείται η αναμέτρηση για το κύπελλο με τον Μ. Αλέξανδρο εκτός έδρας.