ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Οι εκδηλώσεις της Κυριακής (17/9) για τον «Χρυσό Σεπτέμβρη»


 Για 4η συνεχή χρονιά, η Κέρκυρα δηλώνει παρούσα και ενώνεται με τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου ,στέλνοντας μήνυμα, ότι ο Σεπτέμβρης πρέπει να καθιερωθεί Παγκόσμια ο μήνας Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης για τον Καρκίνο της Παιδικής Ηλικίας. Φωτίζουμε Χρυσό το Μουσείο Ασιατικής τέχνης ως φόρο τιμής στα παιδιά Ήρωες – Μαχητές που πάλεψαν ή παλεύουν με τον Καρκίνο

 Η εκδήλωση του Χρυσού Σεπτέμβρη θα γίνει την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου ώρα 19:30 στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης. Στη φετινή εκδήλωση έχουμε την τιμή και χαρά να είναι μαζι μας η αγαπημένη σε όλους κα ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ. Μια γυναίκα που τα τελευταία 24 χρόνια, έχει ασχοληθεί αποκλειστικά με το Θέατρο για Παιδιά με περίσσιο σεβασμό.

 Μικροί – μεγάλοι έχουμε λατρέψει τις παραστάσεις της που μέσα απο τα βιβλία της οι ήρωες των παραμυθιών ζωντανεύουν. Το απόγευμα της εκδήλωσης η κα Ρουγγέρη  μαζί με τον επί χρόνια φίλο και συνεργάτη της, ο δικός μας Πέτρος Γάλλιας θα αφηγηθούν ένα απο τα παραμύθια της. Μουσική Βλάχος Γιώργος.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης και όπως σε κάθε μας δράση, θα γίνει δειγματολοψία για όποιον επιθυμεί να γίνει Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.