ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Φιλική νίκη του Κρόνου με 2 – 0 επί του Αστέρα Λιαπάδων εκτός

ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΙΑΠΑΔΩΝ - ΚΡΟΝΟΣ 0 - 2 ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 9/9/2017 ΦΩΤΟ ΑΝΝΑ ΚΑΒΒΑΔΙΑ

Φιλική νίκη του Κρόνου με 2 – 0 επί του Αστέρα Λιαπάδων εκτός

Μετά το 0 – 0 της Τετάρτης με τον Ατρόμητο Στρογγυλής, παιχνίδι που έγινε εκτός αρχικού προγραμματισμού, με αποτέλεσμα το www.argyrades.gr να μην έχει επαρκή ενημέρωση για το σχετικό ρεπορτάζ, ο Κρόνος εμφανίστηκε αρκετά βελτιωμένος, αν και χρειάζεται χρόνο ακόμα, στο γήπεδο Παλαιοκαστριτών το Σάββατο 9/9 το απόγευμα με αντίπαλο τον αξιόμαχο και φιλόδοξο Αστέρα Λιαπάδων. Νίκησε με 2 - 0, αλλά σε κάθε φιλικό αγώνα το αποτέλεσμα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού οι προπονητές δοκιμάζουν πάρα πολλούς παίκτες και σχήματα.

Εκτός από την καλή διάθεση ο Κρόνος έδειξε να βρίσκει ρυθμό και να κυκλοφορεί καλύτερα τη μπάλα. 

Στο Α΄ ημίχρονο είχε την υπεροχή και πέρα από το γκολ του Κοιλιάρα με το οποίο προηγήθηκε 1 – 0 είχε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Ωστόσο τη μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν την είχαν οι γηπεδούχοι που έχασαν πέναλτι. 
Στο Β΄ημίχρονο ο Κυριζάκης πέτυχε το τελικό 0 – 2 σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με αρκετές φάσεις και από τις δυο ομάδες.

Οι συνθέσεις:
ΑΣΤΕΡΑΣ Λιαπάδων (Ν. Ανδριώτης) Εκκρεμεί

ΚΡΟΝΟΣ Αργυράδων: (Β. Ξάνθης) Ζάχος, Χρ. Γραμμένος, Πετρόγιαννης, Ανυφαντής, Στρατηγός, Π. Γραμμένος, Κοιλιάρας, Ασπιώτης, Σάλα, Κυριζάκης. Έπαιξαν και οι: Βλαχόπουλος, Δ. Βλάσσης, Μ. και Ν. Σαγιάς, Καραϊσαρλής, Γραικός, Πουλημένος, Τσάμης (Τ)